2777
2789

مایع طرفشویم تاژ هست 

با تایید و واکتس قاطی میکنم میشورم بازم بو میده 

با سرکه و مایع میشورم کمتره ولی بازم بو میده 

دوبار ابکشی میکنم میبینم بازم بو میده 

با ابگرم و با اب سر ابکشی کردم فایده ای نداشت اگ کسی چیز دیگه ای بلده بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکاجت عوض کن 

برای لیوانا و ظرفای ک چرب نیس اسکاج جدا بزار 

مایع دورتو بخر

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تاژ خوب نیست حساسیتش هم زیاده پریل بگیر خیلی خوبه اکتیو 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

اسکاچت عوض کن . خوب ابگیری کن خیس نزار کابینت.

.از بیرون خوب بسابشون

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من دقت کردم اگه توی ظرفام تخم مرغ بوده یاباآب گرم شستم یاجایی گذاشتم که هوانخورده بوی بدمیگیرن 

اسکاچ هم بهتره ماهی یه بارعوض کنی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من مدام اسکاچ هامو تو ماشین لباسشویی با وایتکس میشورم بعدم اگه جایی زندگی میکنی که رطوبت هوا زیاده ظرفها رو تو آفتاب بزار خشک بشن اینقدر هم وایتکس نزن نصف اینا میره تو شش و ریه و نصف دیگش هم میخوری وارد بدنتون میشه 

این روشو من از دوستم یاد گرفتم 

مایع ظرفشویی رو بریز رو دستت خالی بمال رو ظرفایی که بو میدن نریز رو اسکاچ با دست بمال به ظرف مستقیم

اینکارو کرد لیوانی که بو ماهی میداد رفت بوش

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏