2777
2789
عنوان

خواسته ی معقولیه یا نه

112 بازدید | 7 پست

یه دختر با شرایط زیر در نظر بگیرین

(نمره ها از ۱۰)

قیافه ۸ از ۱۰

لباس و تیپ ۹ 

اخلاق ۹  

فوق لیسانس از یه دانشگاه سطح اول

شعلی با درامد حدودا ۱۵   ۲۰

سطح مالی خانوادگی متوسط (توجه کنید اصلا ثروتمند و ... نیستن کاملا معمولی )

اگه این دختر شرایط مدنظرش برای ازدواج

یه پسر قد بلند 

بسیاااااار خوش تیپ

چهره مهم نیس

سطح تحصیلات حداقل لیسانس باشه 

اوم اهل رشد و تلاش

خود ساخته و دارای کسب و کار سطح بالا که به شدت جای پیشرفت و ارتقا داشته باشه 

اینا شرایط مدنظرش باشه به طوری که یه استاد دانشگاه معمولی به چشمش میاد چون کارمنده از درنظرش(به استثنا اون اساتیدی که فعالیت ها و کسب و کار دیگه هم دارن )

ایا خواسته هاش با توجه به شرایط خودش معقوله یا زیاده خواهی و  رویا پردازیه !؟

تعداد رای : 17
نظرسنجی
شرایط خودش سطح بالاست پس معقوله توقع بالایی هم داشته باشه
5
29%
خواستش معقوله ولی تو جامعه ی الان تعداد اینجور پسرایی کمه
9
52%
خواستش رویاپردازیه و معقول نیست
0
0%
دیدن نتایج
3
17%

کلا اخر عاشق یکی میشی ک با این ایده الات متفاوته

مطمئن باش

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه خدا نکنه 

باور کن

دوست من میگفت شوهرم باید قد بلند با ریش و پر جذبه باشه

الان شوهرش قد متوسط و قیافه معمولی بدون ریش و اصلا جذبه نداره خودش میگه هنگم ولی الان ی دونه اونجوریم بیاد نمیخوام همینو دوس دارم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
باور کن دوست من میگفت شوهرم باید قد بلند با ریش و پر جذبه باشه الان شوهرش قد متوسط و قیافه معمولی ...

حالا ظاهر اره عزیزم ممکنه متفاوت باشه اما اخلاق و شخصیت و شرایط اجتماعی امیدوارم همونی که میخوام بشه 

ب نظرت میتونی پیدا کنی یه نفرو ک همه معیاراتو داشته باشه

بله 

کلی پسر اینجوری اطرافم دیدم 

که البته کم و بیش یه مشکلایی داشتن 

یا قدشون بلند نبوده خیلی  که البته این مشکل نیس من یه خورده حساسم

یا موفق و پولدار و ... بودن اما مطمئن نبودم جنبشو دارن یا بی جنبه ان و هوایی میشن به خاطر شرایطشون چون‌معمولا دختر دورشون زیاده 

به نظرتون کاملا معقول نیس وقتی یه دختر درامد ۲۰ تومنی داشته باشه توقع همسر با کسب و کار درست حسابی داشته باشه !؟

بله  کلی پسر اینجوری اطرافم دیدم  که البته کم و بیش یه مشکلایی داشتن  یا قدشون بلن ...

الان دیگه اکثرا درآمدها همین حدوداس. ولی اگه بخوای ازدواج کنی با کسی ک حقوقش بیشتر از خودته حتی صد تومن ازدواج کن 

دنیا که دنیا نیست زندونه