2777
2789
عنوان

کیا پـروپـرانول مصرف میکنن????😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای راس میگی? فقط آروم میکنه یا ضربانم میاره پایین?

خب وقتی آروم میشی ضربان قلبتم منظم میشه استرس خیلی بده من همیشه با تپش قلب از خواب بیدار میشم به خاطر اذیت های خانواده شوهرم اینجوری شدم اعتماد به نفس داشته باش ذکر بگو قرص هم بخوری دیگه حالت خوب میشه نگران نباش

🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺
وااای نگو تو رو خدا استرس میگیرم😣 مگه پروپرانول چند دادین بهشون?

۲۰ دادم فکرکنم اخه من مشکل ضربان قلب دارم و درد قلب . دیدم قلبش دردمیکنه عصبی شده بود خودم عصبی میشم میخورم دادم به اون . اما دیدم بعضیا میخورن درحالتی بعدش ریلکسی نخور اصلا

نباید خودسرانه بخوری، مادر من میخوره.

پروپرانولول دارویی هست که اگر چند بار بخوری باید مرتب ادامش بدی وگرنه سکته قلبی در انتظار ادمه، چون این دارو ریتم قلب رو مرتب میکنه

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

عالی من واسه دفاع خوردم اعتماد بنفسم از استادا بیشتر بود 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر