2777
2789
عنوان

درس یا کار

120 بازدید | 5 پست

خانما من ۲۱ سالمه  ازدواج کردم  و ی دختر ۱سال و ۹ ماهه دارم  مادر خودم مادر شوهرم پدر شوهرم  فوت شدن   دور از خانواده خودم و شوهرم هم هستم 

من بعد  اینکه دیپلم گرفتم به خواست خودم  بچه دار شدیم 

و دیگه درس نخوندم  

قبل بارداریم ۱ ماه رفتم تو ی فروشگاه به عنوان فروشنده کار کردم

تقریبا  ۷ ماهم  کار میناکاری انجام دادم  (از قبل بارداریم تا  ماه  ۶ بارداریم  میناکاری تو خونه انجام دادم)

الان  تصمیم گرفتم دیگه تو خونه نشینم 

ولی نمیدونم  با شرایط من  برم درسم رو بخونم وبا درس خوندن برم سر کار بهتره  

یا نه مستقیما برم سر ی کاری 

لطفا راهنماییم کنید  

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار

میشه ی دلیل بگید که چرا کار  

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
صد درصد اول کار.درس الان دیگه خیلی ارزشی نداره.مگه اینکه فقط بچت بگه مامانم لیسانسه.که الان دیگه بچه ...

اخه  الان با مدرک دیپلم هم به کسی کار نمیدن