2777
2789
عنوان

منم عروس شدم

1665 بازدید | 60 پست

سلام بچها

من امروز بعد از ۶ماه از عقدم اومدم این تاپینک رو زدم و حال خوبمو به اشتراک بزارم و بگم بلاخره صبر و توکل به خدا نتیجه داد 

از ته قلبم برای همه دخترای خوبی که اهل رابطه های پوچ نیستن و دوست دارن ازدواج کنن دعا میکنم انشاالله خدا بهترینشون رو سرراهشون قرار بده و طعم آرامش واقعی رو بچشن

من خودم بی نهایت از تنهایی خسته شده بودم خیلی دعا میکردم چله میگرفتم نماز شب‌میخوندم خیلی وقت ها گریه میکردم از تنهایی و…

ولی بلاخره خیلی یهویی همسرم اومد خاستگاریم و همه چیز طوری که انگار از قبل برنامه ریزی شده بود پیش رفت

انشاالله دونه به دونه دخترایی که مثل من تاپیک میزدیم که از تنهایی خسته شدیم تاپیک های عروس شدنشون رو ببینیم 

به حق این شب های عزیز خوشبخت بشی الهی❤

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه گلم خوشبخت ترین شی🤍

دوستش‌دارم‌بزرگی‌اش‌را🙈💚سکوت‌وعظمتش‌را🥺💋خدارامیگویم😍🤩بودنش‌عادت‌است‌مثل‌نفس‌کشیدن🤤🤍عشق‌رازی‌است‌که‌تنهاباخدابایدگفت🥰💙اوست‌ازپدرپناهنده‌تر😍✨وازمادرمهربانتر👸🏻💕پس‌کارهایت‌رابه‌اوبسپار🙂🥀چون‌اوبنده‌اش‌راناامید‌نمیکند🥺💋خدابرای‌بنده‌اش‌کافیست🙈💖

انشاالله که خوشبخت شی

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

خوشبخت بشی عزیزم

یه چیزیو خواهرانه بهت بگم همیییشه احاس خوشبختی کن میاد سمتت هیییچوقت حتی تو اوووج دعوا بد شوهرتو پیش کسی نگو حتی تو نی نی سایت چون ذهنتو خراب میکنیم ما

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
داخل محرم عروسی گرفتی

میگه ۶ ماه پیش 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
داخل محرم عروسی گرفتی

تورو خدا بخون

میگه ۶ ماهه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁