کسی مبلغ ۹میلیونو ۵۰۰ طلب داشته از دوستم و باعث بسته شدن حساب شده حالا اون مبلغ ۹میلیونو ۵۰۰ توی حساب هس و حساب باز شده حالا فرد طلبکار میتونه ادعا کنه من پولمو به مبلغ روز میخوام؟ چون حدودا ۱ سال میگذره از طلبش حالا میتونه ادعا کنه طلبم برای ۱سال پیش بوده و مبلغ روز رو میخوام؟ یا نه همون ۹میلیونو ۵۰۰ رو بانک بهش میده و تمومه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من زیست سلولی مولکولی شهر خودم قبول میشم..... میشه راهنماییم کنی 💋
متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
میشه درمورد این رشته بهم اطلاعات بدید و اینکه چطور میتونم با مقطع کارشناسی این رشته به درآمد برسم؟
درسهاش خیلی سخته؟ 🥺
متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
میشه درمورد این رشته بهم اطلاعات بدید و اینکه چطور میتونم با مقطع کارشناسی این رشته به درآمد برسم؟&n ...
اطلاعات که بزنی گوگل میاره برات همه چیو...
با کارشناسی بیشتر توی ازمایشگاه های معمولی میتونی کار کنی توی این رشته باید تا دکتری ش بری البته یا لیسانس بمونی یا دکتر. درامدشم با لیسانس معمولیه...با دکتری عالی. مگر اینکه با لیسانست شرکت دانش بنیان بزنی و بیوفتی تو این خط
اطلاعات که بزنی گوگل میاره برات همه چیو... با کارشناسی بیشتر توی ازمایشگاه های معمولی میتونی کار کن ...
تو گوگل بیشتر نوشته که این رشته ها چون نوپا هستن هنوز اطلاعات مشخصی درمورد آینده کاری و درآمدشون وجود نداره 🥺🖤
میشه بگی درمورد درآمد و کاریابی این رشته؟
با لیسانس میشه تو شرکت دانش بنیان هم میشه کار کرد؟
لیانه جان دکتری این رشته اگه بخواد تو آزمایشگاه کار کنه حقوقش چقده؟