2777
2789
عنوان

کسی بیداره بیاد فشار خون بالا فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 8780 بازدید | 57 پست
فقط کافیه تو ذهن کسی نسخه اشتباه بمونه و به غلط انجامش بده انوقت کسی که ندونسته تجویز کرده مسئول سلا ...

بله عزیزم مادر خودم فشار ۱۸ رو با خوردن ابلیمو براش پایین اوردیم و همچنین یکی از اقوام که فشارش بالا بود و سکته کرده بود دکتر گفته بود باخوردن نوشابه میتونسته فشارش رو کنترل کنه تا وقتی میرسه به بیمارستان 

شما هم وقتی نمیدونی بقیه درست میگن یا اشتباه جبهه نگیر اگه روش درست نبود توی ذهن منم نمیموند

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 
گوش نزدیک مغز هست بهتره خون از گوش بیاد کاری نداره به لاله گوش

راه حل خوبیه 👍👍👍 ولی من اگه تو اون شرایط بودم به گوشم نمیزدم 😁 کلا از آمپول سوزن میترسم 😅😅😅 آخرین جرعتم همون انگشت بود 

ولی مرسی از راهنمایی خوبتون برا ما هم یه تجربه میشه 😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه حل خوبیه 👍👍👍 ولی من اگه تو اون شرایط بودم به گوشم نمیزدم 😁 کلا از آمپول سوزن میترسم 😅😅😅 آ ...

من با سوزن قلم قند خون زدم به گوشم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
بله عزیزم مادر خودم فشار ۱۸ رو با خوردن ابلیمو براش پایین اوردیم و همچنین یکی از اقوام که فشارش بالا ...

منم شوهرم بخاطر نوشابه تجویز اشتباه دوست گرامیشون به مدت سه هفته داخل کما بود چون گفته بود فشارت رو میاره پایین ...بدتر فشارش رو بود بالا دوتا از رگهای مغز ش پوکیده بود ...

من با سوزن قلم قند خون زدم به گوشم

من سردرد هام رو با این روش خوب میکنم

حسابی اول پایین گوشم رو مالش میدم بعد هم سوزن

عالی

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
راه حل خوبیه 👍👍👍 ولی من اگه تو اون شرایط بودم به گوشم نمیزدم 😁 کلا از آمپول سوزن میترسم 😅😅😅 آ ...

منم جرأت نکردم بزنم نشستم خیار خوردم یعنی با سوزن سخته یه تیغ هم پیدا کردم استفاده شده بود تیز نبود نبرید