2777
2789
عنوان

با سوادا کمممممک

169 بازدید | 18 پست

اسم سعید به انگلیسی کدوم درسته

Saeid 

یا 

Saeed

اسم بهاره و ریحانه کدوم درسته 

Bahareh ، reyhaneh

یا 

Bahare , reyhane

پیشاپیش ممنون از کمک و پاسخگوییتون

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

هر کدوم اولیش که تایپ کردی 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

Bahareh ، reyhaneh

Saeid

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Saeed 

Bahare 

Reyhane

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
هر کدوم اولیش که تایپ کردی 

منم نظرم همینه ولی خیلیا میگن نه 

تو نت هم بعضیا با اولی موافقن بعضیا دومی

میخوام گردنبند اسم سفارش بدم موندم کدوم نوشته درسته بالاخره

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
Saeed  Bahare  Reyhane

Saeed سیبد خونده میشه 

پس ع وسط چی 

اسم خاص با هردیکته ایی صحیح است ریشه انگلیسی که نداره هر جور نوشتین مهم نیست خط دوم درتلفظ درستره که ...

سعید فرق داره Saeed سیید خونده میشه ولی خیلیا اینطوری مینویسن

Saeed  و بهاره و ریحانه باید اخرش hباشه

پس تلفظ ع چی میشه اینطوری سیید خونده میشه

گلم  انگلیسی ع  میشه e

یه جا خوندم هر دو اشتباه هست باید sa'id نوشته بشه