2777
2789

یکی درخواست داد قبول کردم کلی قسم و اینا

ک راست میگه گفت چله برای حاجت روایی و ختم قران برمیدارم براتون پولشو احتیاج دارم دخترم مریضه 

خلاصه تو تایپیکاشم رفتم دیدم مثلا گفته دخترش لباس محرمی میخاد و پول نداره بخره

بعد چن نفر ازش خاستن شماره کارت بده ک پول براش بفرستن

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هفته پیش واسه یه نفر پول واریز کردم بعدش دیدم سریع کاربریش قطع شده اصلا شوکه شدم که چرا 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
من هفته پیش واسه یه نفر پول واریز کردم بعدش دیدم سریع کاربریش قطع شده اصلا شوکه شدم که چرا 

واقعا؟؟؟چقد پول زدی براش

الان بادیه کاربری دیگه صدرصد اومده ب همین روش کارتسو پر میکنه

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین

والا تو تلگرام انقد آدمای دروغ گو پیدا میشن که از نینی سایت توقعی نیست😅💔خدا می‌دونه کی قابل اعتماده ولی در کل تو فضای مجازی اعتماد نکن

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین