2777
2789

امروز خونه ی پدر شوهرم بودیم شام رفتیم رسیدیم خاهر شوهرم یه دوست داره دوتا بچه داره همش میان خونه ی پدر شوهرم اکثران اونجا میشن با دوستش امشب پدر شوهرم ب شوهرم گف با اون هم دست بدن شوهرمم دستشو دراز کرد دست داد مگه من با شوهرع اون دست میدم ک.

برم خونه ب شوهرم چی بگم باهاش بحث کنم یا چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واجسارتا

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

چرا پدرشوهرت باید بگه به اون دست بده مثلا چرا شوهرت باید دست بده؟

رفتی خونه اروم باهاش صحبت کن بگو عزیزم من خوشم نمیاد تو با زن نامحرم هیچوقت دست بدی منم هیچوقت با مرد نامحرم دست نمیدم اینجوری بهش بگو دعوا راه ننداز

خب تو هم به شوهرش دست بده 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
چرا پدرشوهرت باید بگه به اون دست بده مثلا چرا شوهرت باید دست بده؟ رفتی خونه اروم باهاش صحبت کن بگو ...

بدونه بحث نمیتونه قبول کنه واقعن اگه اینحوری هم بگم میخاد بگه محبور شدم