2777
2789
عنوان

کمک کردنم به مادران و زنان باردار

433 بازدید | 31 پست

سلام مامان های الان و مامان های اینده. من حدودا ۷ ماهه که نی نی خوشگلم به دنیا اومده.

من برای بارداریم کلی کار کردم ، از دعا گرفته تا درمان.

در طول بارداری هم بد ویار بودم و کلی اذیت شدم.

دوست داشتم بیام اینجا به هر کسی که نیاز به کمک داره کمک کنم. 

از این بابت که چه جوری دوران بارداری رو بگذرونه و چه کارهایی بکنه که حالش بهتر بشه ، چه دعاهایی بکنه ، چه چیزایی در دوران بارداریش خوبه ، برای نوزاد به دنیا اومده چه کنه، چی براش درست کنه و.....

خلاصه هر کاری از دستم بر بیاد میکنم ‌‌‌‌تا یه فرشته کوچولو همیشه شاد و خوشحال باشه.

*فقط ممکنه دیر جواب بدم چون مشغول بچه هستم ولی مطمئن باشید جواب میدم * 

اگه دوست داشتید و درخواست ها زیاد بود یه گروه واتساپی یا تلگرامی میزنیم

⁦❤️⁩یا امام رضا ... تو که گره رو وا میکنی ... پس چرا امروز و فردا میکنی...😞🧿😭🤲 
خدا بچه اتو برات حفظ کن🤲🏻 از ویار بگو چه کنیم نگیریم😔💔

سلامت باشی عزیزم. من چون بچم دختر و خانوادگی زمانی که دختر بارداریم بد ویار میشیم ،مردم و زنده شدم.

اوایل که خیلی بد بود و دائم در حال بالا اوردن بودم (ببخشید) ولی به من گفتن سیرابی بخور ، یکبار مامانم برام سیرابی درست کرد و فقط ابشو خوردم ، نمیگم کلا خوب شدم ولی باز بهتر شدم اما هیچ‌چیز مثل ادامس توی دوران بارداری برای من معجزه نکرد. من همیشه در حال خوردن ادامس بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلامت باشی عزیزم. من چون بچم دختر و خانوادگی زمانی که دختر بارداریم بد ویار میشیم ،مردم و زنده شدم. ...

من هفت جد‌و‌ابادم از دو طرف ویار نداشت

من داشتم بچه هم پسر بود☹️مردم زنده شدم 

برای دومی خیلی میترسم از هرکی هم میدرسم هیچکس تضمین نمیده سر دومی اینجوری نشم

تو سه ماه پونزده کیلو کم کردم اخر هم نموند😔💔

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌

سلام عزیزم خدا کوچولوتو حفظ کنه برات. میشه منو ی راهنمایی ای کنی دارم دیوونه میشم🤦🏻‍♀️ من هفته 24هستم سرکلاژ شدم سه هفته پیش دکترم درباره انقباضات گفت، گمونم از ترس اون روز چند بار حس کردم دیگ رخ نداد تا امروز عصر ی انقباض داشتم درد نداشت سریع رفع شد ازاون ب بعد هی حس میکنم داره اتفاق میوفته گرچه شکمم سفت نیس ولی یجوری شدم خیلی ذهنم خرابه شما چیزی راجع به انقباضات طبیعی و غیرطبیعی میدونی واقعا ترسیدم🥺

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

انشالله فردا بیبیم مثبت شه بیام عضو تاپیکت شم بگم منم باردارم با اینکه ۲ روز پیش زدم منفی بود هنوزم امید دارم به رحمت خدا😔

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
الهی دورت بگردم عب نداره باشه ویارشم قبوله به سلامت بیاد بعلمون

ان شاالله هرکس باردار صحیح و سالم بچه اشو بغلش بگیره

ولی خواااهشا خدا من دومی بدون ویار باشم چهارستون بدنم میلرزه یادش می افتم😩😩

سلام عزیزم خدا کوچولوتو حفظ کنه برات. میشه منو ی راهنمایی ای کنی دارم دیوونه میشم🤦🏻‍♀️ من هفته 24ه ...

عزیزم سرکلاژی دیگه من هفته ۲۵ سرکلاژ شدم نترس چیزی نیست فقط استراحت داشته باش من دهانه رحمم ۱سانتم باز بود قبلش

..........
شما چرا از دست دادین البته اگه ناراحت نمیشین 

نه عزیزم ناراحت چی خدا داد خودشم دوست داشت گرفت

نمیدونم برای غربالگری رفتم دکتر گفت قلبش وایستاده باید سقط کنی

و اینکه بهتر وایستاده چون اگر زنده هم بود باید سفط میکردم میگن مغزش بزرگ شده بود

من هفت جد‌و‌ابادم از دو طرف ویار نداشت من داشتم بچه هم پسر بود☹️مردم زنده شدم  برای دومی خیلی ...

ویار خیلی بده . من ارزو به دلم موند توی بارداریم بتونم یه غذا درست و حسابی بخورم