2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، منم میخام امسال بعد چهارسال دوباره برای کنکور بخونم، شماروزی چند ساعت میخونید؟ 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo

من امسال بهم گفتن ادبیات درس بدم در صورتیکه دبیرزبان انگلیسی ام. عمومیا از کنکور حذف شدن. میخوام ببینم رشته انسانی دفترچه اختصاصی ش ادبیات داره؟ که درحد کنکوری درس بدم یا نه نداره و در حد مدرسه درس بدم

سلام عزیزم، منم میخام امسال بعد چهارسال دوباره برای کنکور بخونم، شماروزی چند ساعت میخونید؟ 

عزیزم من هنوز امسال میرم پایه دهم 😊

ولی یه کانال توی تلگرام هست لینک ش رو برات ارسال میکنم کمکت میکنه... 

عزیزم من هنوز امسال میرم پایه دهم 😊 ولی یه کانال توی تلگرام هست لینک ش رو برات ارسال میکنم کمکت می ...

ممنونتم گلم

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
هیچکی نبود جواب منو بده؟

ببخشید من سر درنمیارم وگرنه کمک میکردم

ببخشید استاتر میدونم اینی ک میگم بی ربط به تاپیک شماست ولی گفتم چون همه خانوم هستیم شاید به کارتون بیاد 

از یه پیجی عطر خزیدم خیلی راضیم 

قیمت ها مناسب و کیفیت عالی داره، اسمشو میگم اگ به کارتون اومد منم دعا کنید 

توی اینستا گرام bookhooboo

بو خوبو 

من امسال بهم گفتن ادبیات درس بدم در صورتیکه دبیرزبان انگلیسی ام. عمومیا از کنکور حذف شدن. میخوام ببی ...

یه سوال دارم ازتون

ببخشید شما توی دانشگاه تا در چه حد زبان استفاده میکردین؟ 

حتما باید دیپلم زبان رو داشته باشم..؟ 

واینکه دانشگاه فرهنگیان بودید دیگه درسته؟ 

چون من از خوندن زبان خسته شدم. 

ینی به صورت کلی بگین تا قدر باید زبان بلد باشممم..؟ 

چون منم میخوام مثل شما دبیر زبان بشم 🙂

اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم ♥️ 🙏🏻 

یه سوال دارم ازتون ببخشید شما توی دانشگاه تا در چه حد زبان استفاده میکردین؟  حتما باید دیپلم ...

سلام عزیزم بله من دبیر زبان هستم فرهنگیانی بودم امسال سال دوم تدریسمه. کنکپر منحصرا زبان دادم‌ ورتبه م 90 کشوری بود گلم دبیر زبان شدن خیلی سخته باتوجه به تعداد کمی که میگیرن حتما باید رتبه خوبی بیاری. من همه دروسمو بالای ۸۵ درصد زدم حتی زبان تخصصی. و قبل از کنکور کلاس زبان میرفتم بمدت ۱۰ سال و تافل و ایلتس رو فول بودم.