2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدم جوش زدم 😪

تیغ رو باید آروم بکشی بهترین روشه با احتیاط 

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام

پیشنهاد میدم هیچوقققققققق اینکارو نکن.

من برایکی از مشتریام گفته بودم نکن.

گوش نکرد رفت انجام داد.

به اندازه ی یک سانت پوستش سوخته بود.

بعد دوماه که اومد برا اپیلاسیون دیدم پوستش سالمه ولی مث گوجه قرمز رنگه.

گفت غلط کردم حرفتو گوش نکردم الان دوماهه وضع صورتم تازه این هست.

هر هفته برای کنترل وضعیتش میرفت دکتر تحت مراقبت .

یکی دیگه از مشتریان هم زیاد انجام میده دکلره 

بغل های گوشش لک های سفید افتاده.

خودش میگه از دکلره ی زیاده۰

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
پیشنهاد میدم هیچوقققققققق اینکارو نکن. من برایکی از مشتریام گفته بودم نکن. گوش نکرد رفت انجام داد. ...

ععههه

خب پس چیکار کنم من پوستم ی تار مو بکنم جوش میزنه 

برا لیزرم بهم گفتن اگ بری کلفتر میشه موها 

گفتم راه آخر دکلره حتمن خوبه دیگ

چطوری خب سوخته حتمن زیاد گذاشته دیگ چن ثانیه فقط باید بمونه رو صورت 

شما چرا گفته بودین انجام نده؟؟؟

ععههه خب پس چیکار کنم من پوستم ی تار مو بکنم جوش میزنه  برا لیزرم بهم گفتن اگ بری کلفتر میشه ...

خب عزیزم پوست صورت حساسه.و یکی از زیبایی های خانم بشمار میاد

هر اتفاقی ممکنه اون لحظه برای صورت بیفته .

من خودم هم مث شما زود جوش میزنم .

الان فقط خودم پیشونی و سیبیل هامو بند میندازم.

صورتمو هم سالی یه بار با موم گرم با پد میزنم .

بعد اون لوسیون ضد التهاب بزن .تا یه چند ساعت اب نزن به صورتت.

بعد با اب خنک بشور و تا سه روز هم زینک اکساید هم بتامتازون بزن.

اگه نیاز شد تا یک هفته ادامه بده.دیگه جوش نمیزنی.

روتین هم رعایت کن

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
خب عزیزم پوست صورت حساسه.و یکی از زیبایی های خانم بشمار میاد هر اتفاقی ممکنه اون لحظه برای صورت بیف ...

خب من با بند برداشتم ی بار اونم‌ پارسال گند زدم به صورتم ی بارم با موم یکم شل شد الان خط افتاده جای بینیم ب خاطرش نمی دونم ب صورت طبیعی چطوری پرش کنم در کل پوستم حساس شد 😔

کلن اصن نمی خام‌ دیگ ی تار مو از صورتم بردارم 

در کل خیلی پشیمونم نباید اصن دس ب صورتم میزدم

خب من با بند برداشتم ی بار اونم‌ پارسال گند زدم به صورتم ی بارم با موم یکم شل شد الان خط افتاده جای ...

با یه بار شل نمیشه که عزیرم.

من خودم وکس کار هستم.

کلا صورت رو نه فقط سیبیل هات رو بردار اگه برات مهم نیس.

اگه بند هم بندازی همون درمان بالایی رو که گفتم  انجام بده

خب من با بند برداشتم ی بار اونم‌ پارسال گند زدم به صورتم ی بارم با موم یکم شل شد الان خط افتاده جای ...

روغن نارگیل به اضافه ی یه دونه ویتامین ای قاطی کن و هرشب بزن به کل صورتت.

برای چروکهات .

اندازه ی یه قطره چشمی روغن نارگیل و یه دونه ویتامین برا ۲۰ روزت کافیه فک کنم

با توجه ب سریالی ک می بینم گفتم بگم وضعیت پوستم چطوریه تقریبن 😅

شاید غذاهای چرب وچیل و سرخ گردنی زیاد میخوری..

یکی از علتهای چروک میتونه باشه.

شاید غذاهای چرب وچیل و سرخ گردنی زیاد میخوری.. یکی از علتهای چروک میتونه باشه.

من ۲۱ سالمه غذای چر بخورم نباید اینطوری میشد ولی ب خاطر کاهش وزنه من دوبار وزنم کم و زیاد کردم برای  همون شاید اینطوری شده ولی در هر صورت هنوز نمی دونم چیکار کنم مث قبل بشه پوستم

ورزش کردن تاثیر داره روی پوست؟من قبلن ورزش میکردم الان نه🤧