2777
2789
عنوان

کولیک و گریه نوزاد

572 بازدید | 11 پست

پسرم الان ۲۳ روزشه شب ها از درد اصلا نمیخوابه همش به خودش می پیچه و گریه میکنه اونقدری که از گریه کبود میشه بعضی وقتا. چند بار دکتر بردم هر بار میگن کولیکه و به زیر ۴۰ روز دارو نمیدن، آخه بچه زیر ۴۰ روز باید درد بکشه مگه؟

خودم براش کولیک ایز، کیدزی کولیک گرفتم اما خوب نبود، از شب ها تا ظهر روز بعد حدودا بیداره و گریه میکنه فقط بعدازظهرا میخوابه که هر ۲۰ دقیقه یکبار باز بیدار میشه، خیلی دلم می سوزه براش.

مامانای عزیز آیا راه حلی برای این مشکل سراغ ندارین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماساژ بده اگر ماشین دارین ببرش بیرون اون ساعت تاب براش درست که حوله گرم رو شکمش بزار کولیک از و ...

مرسی عزیزم

البته خودمم با روغن زیتون ماساژ میدم شکمش رو حوله گرم هم دو شبه گذاشتم اما زیاد جواب نداد اما دارویی که گفتین رو هم حتما امتحان میکنم ان شاالله خوب باشه

حالا امشب می رم پدی لاکت رو میگیرم امتحان میکنم خدا کنه خوب بشه، بخدا آتیش میگیرم میبینم درد میکشه

انشالله.حالت قنداق بپیچ بچه رو بعد صدای سشوار و جارو برقی دات کن بچه آروم میشه مت دخترمو اینجوری میکردم