2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم عاشقتون بود؟ چرا تموم کردید هی عزیزممم

اره هنوزم هست ... حال اونم بده .. ولی فکر نکنم اندازه من ... 

مجبور شد بره .... اون شب تا ساعت ۷ صبح گریه کردم ک گفتم امشب دیگه تموم میشم 

دیدم چشمم خونریزی کرده ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

منم اون هنوز دوسم داره نمیدونم چی میشه تهش هی نمیدونم چی بگم واقعا

برا تو هم ازدواج کرده،؟ 

برا من شب عقدش دیگه میدونم تهش چی میشه .‌‌.... تهش دو تا نفر تا آخر عمر  جدا از همند ولی با یاد هم 

بدون داشتن سهمی از هم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خیلی سخته دلیل نرسیدن شما چی بود؟

هر وقت شروع کردم از دلیلش گفتن   اونقدر برم سخت گدشت ک تا خوده صبح بیدار موندم 

برا شما میگم اگه فکر میکنی باهاش خوشبخت میشی برا ب دست آوردنش  هر کاری از دستت بر میاد بکن .... حتی اگه تهش نرسی بهش خداقل  ی عمر ووجدانت راحته ک همه کار کردید ولی نشد 

من و اونم هییییچی کم نذاشتیم .... هیچی .... ولی  ب جای ک من خانم خونش بشم ... کس دیگه جهازشو چید .... 

هیچ ارتباطی نداریم

نداشته باشید اگه با کسی نیس و  همو دوست دارید هزار راه نرفته هست ک باز ب هم برگردید

هر وقت شروع کردم از دلیلش گفتن   اونقدر برم سخت گدشت ک تا خوده صبح بیدار موندم  ...

چرا با اون ازدواج کرد کی بودد؟؟؟ میدونست که اون آقا شمارو میخواد اگه میدونسته یا مادرش میدونسته خیر نبینن