2821
2789
ن خیلی بهتر نیست فقط در همون سطح کتاب بلدم رو کدوم قسمتش بیشتر کار کنم عزیزم؟فصل یک یا دو یا سه؟منظ ...

فیزیک تستای کانون مخصوصا اونایی که اقای برادران طراحش هستن دشواره  

سه سطحی خیلی تستای خفن و مثل اون داره

من خودم فیزیک نقطه ضعفم بود با دبیر کشیدمش بالا بعدم موج ازمون و سه سطحیو زدم که عالی بودن با همون تستای کانون

اگه برمیگشتم عقب رو تستای بقیه ازمونا مثل گزینه دو و ماز بیشتر مانور میدادم

السلام علیک یا ابا عبد الله
راستی ازت خیلی خیلی ممنونم بابت مشاوره انشالله از این ب بعد بیشتر بدرخشی خانوم دکتر😍❤

ممنونم

انشا الله سال دیگه تاپیک قبولیتو ببینم گلم  

السلام علیک یا ابا عبد الله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میفهمم چی میگی منم برای همین خیلی روزا تنبلی میکردم محاسباتو نمیزدم ولی تست محاسبات شیمی روزی 5 تا ...

مرسی متوجه شدم

من الان کتاب واسه شیمی یازدهم خیلی سبز گرفتم دهم مبتکران چطوره بنظرتون

فیزیک تستای کانون مخصوصا اونایی که اقای برادران طراحش هستن دشواره     سه سطحی خیلی تستای ...

میگین این کتابای دیگه ب درد نمیخوره؟😨

من همه منابعم خیلی سبزه،زیست،شیمی،ریاضی،فیزیک

همشونن

خیلیم هزینه کردم نمیتونم دوباره بخرم😭

به عنوان یکی که دندون میخونه و به حرف بقیه گوش نداد و پشیمونه میگم هیچکدوم دارو تو تخصصم بالین شما ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنین

من امسال 3000 و خورده ای منطقه 2 شدم

کنکور اولم بود و عاشق دندونم

بهم گفتن با رتبه زیر گروه دو من ک حدودن 2000 و خورده ایه دارو میارم اما ب سرم زده ک برا دندون پشت کنکور بمونم

ب نظرتون کارم درسته؟ 

توی دندون شما چی دیدین ک ازش الان راضی نیستین؟ با علاقه خودتون رفتین دندون درسته؟ 

عزیزم میشه منو راهنمایی کنین من امسال 3000 و خورده ای منطقه 2 شدم کنکور اولم بود و عاشق دندونم به ...

من جات بودم با این رتبه و شرایط نمیموندم پشت این کنکوری که معلوم نیست سال ایندش چه شکلیه و کلا پشت کنکور موندن خیلی درس خوندنو سخت تر میکنه

دندان فقط اسم داره 

کلا تو رشته های پزشکی و دندان با عمومی درامد خیلی خیلی کمی در حد کارمندی داری ولی باید براش ۶ ۷ سال درس بخونی بخوای بری تخصصم عملا باید حداقل ۱۰ سال از بهترین سالای عمرتو تازه بدون پشت آزمونای رزیدنتی و بورد موندن بگذاری

ته تهشم تو شهرای بزرگ مجوز مطب نداری و کار تو کلینیک هم فقط به نفع صاحب کلینیکه نه به نفع دندانپزشک یا پزشک تازه کار و در نهایت بیمارا هم به پزشک ای باتجربه اعتماد میکنن نه جوان و درآمد بالایی که مردم فکرشو میکنن واسه پزشکی با حداقل ۱۰ سال تجربس که تو این مدت هم مثل تراکتور کار کرده تا تجربه خوبی بیندوزه

و تو میشی یه انسان تو دهه ۵ زندگی که تازه میخوای به درآمدی برسی که رفیقت با مجوز مرکز مشاوره زدن رو لیسانس روانشناسی دانشگاه آزاد تو ۲۸ سالگی بهش رسیده

تو هیچ لذتی از زندگی نمیبری نه میفهمی ازدواج چیه نه بچه هات چجوری بزرگ شدن اگر بخوای کار کنی اگرم نخوای کار کنی که هیچی فقط جوونی و عمرتو تلف کردی

خانم آقای دکتر
من جات بودم با این رتبه و شرایط نمیموندم پشت این کنکوری که معلوم نیست سال ایندش چه شکلیه و کلا پشت ک ...

خیلیی ممنون ازتون❤️😍

میشه در مورد دندون بیشتر برام بگین. حس می کنم اگه دندون قبول شم دیگه مشکلی برام باقی نمیمونه و خوشبخت میشم. شما ک داخل این محیطین میشه یکم دیگه راهنماییم کنین ک این طرز فکرم غلطه یا ن؟ 

چیزی ک فعلن احتمالش زیاده اینه ک دارو میارم. از لحاظ مدت تحصیل ک با دندون برابری می کنه و از طرفی فقط حرفای منفی از دارو شنیدم. 

اینکه دارو سازی تو ایران فقط دارو فروشیه. درآمدش پایینه. مجوز داروخونه گرفتنش خیلیی خیلیی سخته. درساش هم می گن خیلی سخت و حفظیه. 

با این شرایط حس می کنم دارو خوندن هیچ فایده ای نداره و عمرو تلف کردنه. می گم 1 سال پشت بمونم ک ب دندون برسم حداقل می دونم اون 6 سال درس خوندنم تهش ب جای خوبی ختم میشه. البته از یه طرفم نگرانم ک رتبم بدتر شه. 

بازم ممنون ازتون❤️

خیلیی ممنون ازتون❤️😍 میشه در مورد دندون بیشتر برام بگین. حس می کنم اگه دندون قبول شم دیگه مشکلی بر ...

اگه تو حرفایی که بهت زدم اثری از خوشبختی میبینی میتونی یکسال دیگه پشت کنکور بمونی عزیزم

همه میگن درسای دندون آسونه ولی اون واسه کساییه که درس نمیخونن وگرنه که دندون هم باید درس بخونی و هم مهارت دست داشته باشی که رسیدن بهش اصلا ساده نیست و فقطم کافیه نرسی بهش که بعدش کارت زاره . ۲۴ ای ازت شکایت میکنن باید بری دادسرای جرایم پزشکی و اون دوزاری که درمیاری رو هم جریمه بدی 

کل مدت تحصیلتم که داری امتحان میدی

ورود به بخش. میان ترم. خروج از بخش 

پایان ترم. پری کلینیک و ....

بعد فارغ التحصیلی هم که برات ترسیم کردم پست قبلی

خانم آقای دکتر
اگه تو حرفایی که بهت زدم اثری از خوشبختی میبینی میتونی یکسال دیگه پشت کنکور بمونی عزیزم همه میگن در ...

واقعن ممنون عزیزم از راهنماییات❤️

درباره داروسازی هم اگه امکانش هست میشه بهم بگین ک چطوره؟ حرفایی ک دربارش شنیدم و توی پست قبلی گفتم ب نظر شما درسته؟ 

واقعن ممنون عزیزم از راهنماییات❤️ درباره داروسازی هم اگه امکانش هست میشه بهم بگین ک چطوره؟ حرفایی ک ...

داروسازی هم تو شهر های بزرگ مجوز داروخانه نمیدن 

ولی خوبیش اینه که تو میتونی بدی با مجوزت کار کنن بدون اینکه لازم باشه خودت کار کنی

و شرکت های داروسازی و انستیتو پاستور هم داروسازای باسوادو با درآمد عالی میگیرن

و نکته دیگش رقابت کمرنگترش تو تخصصه . و تخصص بالین دارو کار تو بیمارستانه و روی بالین مریض تداخلات دارویی و دوز مناسب و ... تجویز میشه که هم درآمدش خوبه هم جذابه

بچه های داروسازی از سال ۵ میتونن برن داروخانه و با شیفت ۵ ۶ ساعته ۱۵ ۱۶ تومن درآمد داشته باشن که این  بیشتر از یه دندانپرشکه عمومیه که مجوز کار تو دوران تحصیلم نداره

ولی میتونی بازم از یه داروسازی خونده ی حسابی بپرسی

خانم آقای دکتر
مرسیی عزیزم خیلیی لطف کردین😍❤️

خواهش میکنم 

اینایی که گقتم یه دوستی که دارو خونده بود ۳ ۴ سال پیش بهم گقت ولی بازم خودت جامع تر تحقیق کن تا به بهترین نتیجه برسی

موفق باشی 

خانم آقای دکتر