2821
2789
دوست من سهمیه داشت ولی. رتبش شد ۱۷۳ دانشگاه تهران میخونه ربطی ندارد گل 

عززیزم فک کنم اشتباه متوجه شدین

من میگم اگر پول برام اولویت باشه چون رتبم به دندونم میخوره اونو ترجیح میدم که درامدش بیشتره کارش کمتر

و این ربطی به دوست شما و رتبش و سهمیش نداره ایشونم علاقش پزشکی بوده وگرنه درامد دندان بهتره

السلام علیک یا ابا عبد الله

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشا الله دندون پزشک عالیی بشی  اول باید ازت بپرسم دهمت قوی تره یا یازدهم؟  برای زیستت د ...

مرسی عزیزممم😍

راستش قوی ک نمیشه گف ولی یازدهمو میشه گف بهترم

آها من فک کردم گیاهیارو کلا نخونیم چون به هم مربوط نیست و کلا جدان اینطور نیست؟

الان این فصلای زیستی ک گفتین پیش نیاز دوازدهمه؟

راجب ریاضی مثلثات خیلی لازمه؟نمیشه کلا حذفش کرد چون من اصلا توش خوب نیستم متاسفانه

مرسی گلم راجب توضیحاتت😀💜

و این که هرشب تست مسیله شیمی بزن حتماااااا امیدوارم به هدف قشنگی که داری برسی تلاش کنی قطعا میشه ...

اول رو مفهموم سوالاش کار کنم بهتر نیست؟چون اگ بخام محاسباتیاشو حساب کنم مثلا استوکیومتری خیلی طول میکشه

نظر خودم اینه وقتی مسائلو اوکی شدم بعد ماشین حسابو بزارم کنارو حل کنم اشتباهه؟

چشم

مرسی عزیزممم😍 راستش قوی ک نمیشه گف ولی یازدهمو میشه گف بهترم آها من فک کردم گیاهیارو کلا نخ ...

شیمی دهم بنظر من سبک تره ولی اگه یازدهمت خیلی از دهمت بهتره یازدهمو بخون شیمیو گرچه سنگینه و پرتست

گیاهیا رو الان نخوندیم عیبی نداره ولی 5 و 6 دوازدهم بهشون مربوطه که تو نیم سال دوم میوفته و هنوز خیلی وقت داری

عزیزم این فصول زیستی که بهت گفتم مهم تره نه که ربطش به دوازدهم زیاده چون پر تسته در کنکور میگم وگرنه زیست دوازدهم کلا یه دنیای جداست که البته ترکیب همیشه میشه با پایه ولی لزومش اون نیست مگر فصل 6 زیست دو که راجب دنا و کروموزومه

مثلثات خیلی بودجه زیادی داره در کنکور ئ خب تو حد و پیوستگی و مشتق و تابع هم میاد همیشه از مثلثات پس اصلا حذفش نکن پایشو بخون که تست در کنکوئر هم مستقیم هم غیرمستقیم ازش زیاده

اول رو مفهموم سوالاش کار کنم بهتر نیست؟چون اگ بخام محاسباتیاشو حساب کنم مثلا استوکیومتری خیلی طول می ...

کلا ماشین حساب استفاده نکن حتی اگر یکساعتم طول بکشه محاسباتت بازم خودت محاسبه کن

هم مفهوم هم استوکیومتری هم زمان باید کار شه ولی چون مسایل دیر بازهه هست مثل قرابت ادبیات گفتم یک شب درمیون یا هر شب حتی شده 3 تست بزن ازش بعد کم کم زیاد کن تستاتو برسه به 10 تا تو 10 دقیقه 

کتاب مسایل خیلی سبز خوبه زرده بگیرش اول اونو بزن بعد که تموم شد نشر الگو مسایلش قوی تر و سنگین تره

اینجوری ک شما گفتین یکم ناامسد شدم راستش شما از دهم کنکوری خوندین ولی خب من صفر صفر حس میکنم خیلی ...

من دهم بیشتر زومم رو تشریحی بود نه تست 

هیچکس صفر صفر نیست عزیزم 

به کسی فکر کن که ازدواج کرده بچه هم داره چند سالم از درس دور بوده الان داره دوباره میخونه

ساعت مطالعه هم بعد کیفیت مطالعه مهمه نه قبلش

شما شروع کن یک از صفر و دو از یک بهتره

این دو سه هفته اخیر بواسطه زمان انتخاب برشته با خیلی از همکارا و دوستام صحبت کردم و خیلی ها اومدن ازم مشورت گرفتن و متوجه شدم خیلی ها بدون اینکه به رشته ای علاقه داشته باشم فقط به خاط یکسری تصمیمات خاص سراغش میرن!

همه چیز که پول نیست اول باید ببینیم به چی علاقه داریم توچه جیزی مهارت داریم توچه مواردی میتونیم مهارت کسب کنیم و بدرد چه مشاغلی میخوریم

بعدش بریم انتخاب رشته کنیم

من به هرکسی که دغدغه از این جنس داره حالا یا دانش اموزه یا کنکور داده یا اصلا دانشجوعه و دنبال کاره بهش پیشنهاد میکنم اول از همه به خودشناسی برسه و این لینک رو براتون میزارم اگر خواستید بهتون خیلی کمک میکنه

https://ninisite.co/discussion/topic/8411760/yun.ir/careerpath-ninisiteyun.ir/careerpath-ninisite

کلا ماشین حساب استفاده نکن حتی اگر یکساعتم طول بکشه محاسباتت بازم خودت محاسبه کن هم مفهوم هم استوکی ...

جدی آخه میترسم کل تایمم رو محاسباتی بره مفهومو نفهمم آخه زیاد تو محاسبات اشتباه میکنم کلا ذهنم درگیر اونا میشه

قرابت و فارسی و اینا ک از کنکور حذف شده متاسفانه فعلا دارم تخصصی میخونم

شیمی دهم بنظر من سبک تره ولی اگه یازدهمت خیلی از دهمت بهتره یازدهمو بخون شیمیو گرچه سنگینه و پرتست ...

ن خیلی بهتر نیست فقط در همون سطح کتاب بلدم

رو کدوم قسمتش بیشتر کار کنم عزیزم؟فصل یک یا دو یا سه؟منظورمه ک تو دوازدهم ب مشکل نخورم میفهمی چی میگم؟!

بعد راجب زیست ممنون متوجه شدم❤

الان ینی واسه ریاضی تمرکزمو بزارم رو تابع و مثلثات دهم و یازدهم؟

فیزیکو شما چیکار میکردی تستای کانون خیلی سخته و متنوعه

من دهم بیشتر زومم رو تشریحی بود نه تست  هیچکس صفر صفر نیست عزیزم  به کسی فکر کن که ازدوا ...

💜💜آره خیلی سخته ولی امیدوارم واسه منم جواب بده و یه رشته خوب قبول شم

این حسی ک فک میکنم از بقیه عقب ترم خیلی بد و استرس آوره

جدی آخه میترسم کل تایمم رو محاسباتی بره مفهومو نفهمم آخه زیاد تو محاسبات اشتباه میکنم کلا ذهنم درگیر ...

میفهمم چی میگی منم برای همین خیلی روزا تنبلی میکردم محاسباتو نمیزدم

ولی تست محاسبات شیمی روزی 5 تا اصلا مانع زومت رو مفهومی نمیشه اخر شب که میشه همه درساتو خوندی 5 تا بزن

مفهومیم که درسنامه بهمن بازرگان عالیه بخون یکم زیاده ولی عالیه بعدم تستای زوج یا فردشو بزن و بعد که مسلط شدی ایکیو تست حفظیاتش خیلی خفنه