2777
2789

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir?igshid=YmMyMTA2M2Y=

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منتظرم عزیزم  مشکلی نداشتی در بلرداری

ن اصلا فقط ترس دارم که خداینکرده صحیح و سلامت نباشه دکتر شما درمورد فری بتا چی گفت؟؟ ریسک سندروم داون چیزی نگفت؟؟ 

خدایا یه نی نی خوشگل بهم بده تا ازاین تنهایی تو شهر غریب دربیام 
ن اصلا فقط ترس دارم که خداینکرده صحیح و سلامت نباشه دکتر شما درمورد فری بتا چی گفت؟؟ ریسک سندروم داو ...

ببین گلم اول که خدا رو شکر هم بچه من هم مال تو صحیح وسالمه ان نگران نباش  اینا از جنس خدان من همیشه گفتم  قسمتی از خدا که نمیتونه مشکل دار باشه ازمایشگاه چرت وپرته تو ۱۰۰ مورد یکیش درست باشه اونم شانسی . من ازمایش دوم دادم فری بتام بالا نبود تو ازمایش ادل که رفتم برگه پر کردم اصلاعات نزدم که دارو گرفتم مثل انوکسا اسپرین قبل بارداری با امپول باردار شدم اینا نگفتم خب معلوم اشتباه میشه تو دومی همه چیز نوشتم الهی هزار مرتبه شکر هیچ مورد نداشت حالا سندروم نداشت اون عدد ازمایشگاه میزنن من که خوب بود گلم نه خدارو شکر نه سندرون داشت نه هیچ مشکلی کمی این مسمویت بارداری بالا زده بود که کلا نمک حذف کردم تموم نه فشار دارم نه دفع پروتیبن 

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 
ببین گلم اول که خدا رو شکر هم بچه من هم مال تو صحیح وسالمه ان نگران نباش  اینا از جنس خدا ...

آفرین دقیقا آزمایش دوم منم همینجوری مثل توعه... 

خدایا یه نی نی خوشگل بهم بده تا ازاین تنهایی تو شهر غریب دربیام 
آفرین دقیقا آزمایش دوم منم همینجوری مثل توعه... 

پس ببخیال به ازمایش فکر نکن  من مبدونم همبش گفت دخترم صحیح وسالمه روزی هزار بار شکر خدا توم فکرتو بده به اومدنش به بغل گرفتنش  خداروشکر 

خدایا شکرت به هزار یک دلیل