2777
2789
عنوان

چه چیزی باعث زیباییت شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 66 پست
چرا انقد اعتماد به نفست پایینه عزیزم 

اعتماد به نفس؟ عزت نفسم پایین 

نه قشنگ صحبت میکنم 

نه چشام عینکی هستم 

کلی هم بخاطر باردلری جوش زدمو

بینی ام خیلی بزرگه

موهام هم مثل ابجیم طلایی نیست 

باید رنگ کنم که خراب میشه ریشه هاش 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه چیم زیباست به جزبینی و صدای بسیارنازک ورومخ وهمینطورتلفظ حرف ر البته بقیه بهم میگن توکاملابی ...

شماهم بعضی حروف رو سخته تلفظ کنی؟ بخاطر لوزه هست؟

منم عینکی هستم ولی مشکلی ندارم تازه همه بهم می گن با عینک جذاب تری 

منم مشکلی ندارم ولی همش میگن عینک بزن بزن بزن 

اعتماد به نفس؟ عزت نفسم پایین  نه قشنگ صحبت میکنم  نه چشام عینکی هستم  کلی هم بخاط ...

مهم اینکه خودتو دوست داشته باشی و اینو بدون که تو انسان با ارزشی هستی چون از تو فقط یکیدونه روی کره ی زمینه😇

خستم از این جماعت زنده کش،مرده پرست🥲
شماهم بعضی حروف رو سخته تلفظ کنی؟ بخاطر لوزه هست؟

نه ماتوفامیل زیادداریم که حرف ر  رو نمیتونم تلفظ کنن البته اگه اقدام کنم اوکی میشه ولی خودم برام مهم نیست

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
مهم اینکه خودتو دوست داشته باشی و اینو بدون که تو انسان با ارزشی هستی چون از تو فقط یکیدونه روی کره ...

خب ندارم