شبکه_4 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 424 عنوان چه چیزی باعث زیباییت شده؟ 414 بازدید | 66 پست مثلن منظورم اینکه یکی چشماش باعث زیباییشه یکی اندامش یکی اخلاقش یکی بینیشحالا شما بگید😉 خستم از این جماعت زنده کش،مرده پرست🥲 1401/05/18 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 37209 همه میگن اندام دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
یاسے عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 11497 هیچیم میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
دلدارتنهام عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 1454 چشمام وگرنه اخلاق ک ندارم دلم میخواد یہ بار #بمیرم ببینم کیا از تہ دل #دلتنگم میشن:)🚶🏿♀️
miss_marmoolakسابق عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 6154 لب ژل زدم😂😂 اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
bloloos عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 29411 رنگ پوست و چشمم و هیکلی بودنم هر دختری از درشت بودن خوشش نمیاد ولی من واقعا بهم میاد میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126237 خودتون بگید😌 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91623 هیچیم 😐😂 دقیقا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.