2777
2789
عنوان

بچها مامانم ابرومو برد قشنگ

1109 بازدید | 32 پست

بچها ما روز تاسوعا با مامانم رفتیم بیرون همراه هیت محله و بعد برگشتیم تو حسینیه 

هیت ما سفره نمینداره همینجور غذا رو میده میگه برین بعد ما موقع غذا گرفتن یه پسره دم در وایساده بود دستش بالای دستگیره ی دره حسینیه بود من دستمو گذاشتم پایین دستش ک بعد رفتم مامان منو کشت با غر غر هاش و هی تهمت بهم زد ک با این یارو رلی و از این حرفا از دیشبم با طعنه میگه دخترا خرابن و از ای حرفا بعد الان زنگ زد ب خالهام و ابرومو برد همه چیو گف و از چشم همه انداخ منو 

بگین چکا کنم بخدا دیگ محلش نمیدم

🤍🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر کارش زشت بوده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چکار کنم بنظرت

هیچی کاری نمیشه کرد...........سکوت کن فعلا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عین مامان من کلا هم خودش هم بابام کاری کردن از هرچی پسره دوری کنم والان سنم بالا ومجرد موندم.

فکر کنم ۱۳ سالم بود بابام نیومد منو مامانم دوتا داداشام اونام۸،۹ ساله بودن با عمه وشوهر عمه و دختر عمم که یه دوسالش بود رفتیم مشهد.بعد یبار دعوام کرد گفت چرا هروقت میریم تو رستورانش میخندی که پسرا نگات کنن. خجالت بکش.اصلا من تااون موقع حواسم نبود کی میخندیدم وکجا میخندیدم به چیزی که فکر نمیکردم گارسونای تو رستوران بودن.تو حال وهوای خودم بودم وازغذام لذت میبردم.تا اینجوری گفت خیلی از هم خودم وهم از مامانم بدم اومد که چرا اینجوری راجبهم فکر کرده

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ