2777
2789

پسر جاریم و دختر جاریم میگم🥲🥲 خانواده شوهرم هی میگن آره عکساشونو نزارینا ی وقت چشم نخورن بیرون نمیارن که چشم نخورن...پسر جاریم ۲ سالشه نوه‌دومه دختر جاریم ۲ ماهشه نوه سومه بچه منم ۴ سالشع نوه‌ اولشونه

بچه من اولین نوه شون هس اصلا همچین حرفی نزدن من اعتقاد زیادی ب چشم ندارم اما وقتی میگن چشم میخوره یعنی خوشگله یا تپله یا ... یعنی خوبه که چشم میخوره...اما بد باشه لاغر باشع و ... ک چشم نمیخوره🥺.حالا برا چی بچه من مهم نبود مهم نیس اما متنفرم از این فرق و بین گذاشتن ها.... باهاشون بحثی نمیکنم فقط صبر میکنم تا ببینن با چشای خودشون همین بچه من چه بچه موفقی میشه....چون ب بچه ام اعتماد دارم میدونم خیلی سر تر از اوناست...

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

خب هنوز طبیعی نشده رفتار این عقده ای ها

پندی‌برای‌یک‌عمر‌؛ ..نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند.   (:  .....   شبِ همه ی ما یکی بود تاریکی هایمان فرق داشت....،                       ...                        بیمار#

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ولشون کن معذرت، بیشعورن دیگه مقایسه میکنن بچهارو 

نمی‌دونم مادر هستین یا نه...اما این رفتار خیلی برا من سخته 

ببین اصلا بخاطر چشم زخم نه 

بخاطر حفظ حریم بچه

روانشناسا میگن تا شونزده سالگی بچه.. عکسشو هیچ جا نزارید ... حتی استوری اینام میزارید چهره بچه رو ماسک کنید

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
می ترسم تو از اون مامانا بشی که هی بچه های جاریتو بکوبید تو سر بچت 😐

عمرا 😂😂😂😂اونا فقط خپل هستن...چی دارن بکوبونم سر بچم....جز بچه ام کسی دیگه رو نمیبینم

ببین اصلا بخاطر چشم زخم نه  بخاطر حفظ حریم بچه روانشناسا میگن تا شونزده سالگی بچه.. عکسشو هیچ ...

حرفتون کاملآ درسته....موافقم

اما خانواده شوهرم برا این دلیل نمیگن عکسشونو نزارین که...میگن خوشگل و تپل ان بامزه ان چشم میخورن 

اسی انقد حساس نباش، اصن بزا برات مهم نباشه این چیزا، اصن این چیزا ب نظرم ارزش حرص خوردن و اینا رو ند ...

من اینارو که گفتم اصلا جایی بروز ندادم اما تو‌دلم بودش.... مثلا جاریم میاد خونم هی میگه آره رفتیم بیرون هی گفتن بامزست تپل و ... اگه میشه ی اسپند دود کن 🙁منم دود میکنم...خوب اینکارو نکنم میگن حسودی دیگ