2777
2789

سلام. من الان هفته پونزده بارداریم. تازگیا گاهی شک می کنم که باردار باشم. گاهی هم کلی می ترسم که نکنه بچم طوریش شده باشه. جفتم پایینه. دکتر بهم گفت نباید چیز سنگین بلند کنی ولی می تونی پیاده روی کنی، ماما بهم گفت پیاده روی هم نکن اصلا. روز تاسوعا کلی حلیم هم زدم برا کمک به همعروسم الان خیلی میترسم که جفتم پایین بمونه، هرچند هیچ علائم بدی ندارم ولی مث سابق درد زیر دل و کمر نمیاد سراغم. بنظر شما طبیعیه تو هفته پونزده درد زیر دل و کمر کم بشه؟

اره اصلا درد داشتن تو این هفته ها غیر طبیعیه هفته ۱۶ یکم لگن هات جاباز میکنه امکان داره دردش بزنه به پات وگرنه درد زیردل نباید داشته باشی مگه جفت قبلا پائین بوده که الان میترسی؟ اگه بوده باید رعایت کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گفته ی دکترت عمل کن و استراحت کن . نگران نباش ان شاالله که چیزی نیست استرس برات ضرر داره. تو حاملگی ادم هزار جور فکر و خیال میکنه . اگه علایم خاصی نداری علامت خوبیه. درد زیر دل و کمر درد علایم خوبی نیستن. منم خونریزی داشتم میگفتن موندن یا سقط شدنش ۵۰ ۵۰ هس . 

خدارو شکر هیچی نشد الان دخترم صحیح و سالم هست