2777
2789

بچه هااا یه دوستی دارم هر هفته سه روزش اینجاست خونمون 

تانوایی نه گفتن ندارم بغل خونمون کلاس میره بعد کلاس هروز میاد اینجا بعدش تا دوازده میمونه خیلی هم حساسه بچه هام شوخی کنن با بچه هاش یا بچه هاش خودشون بیفتن زمین اخمش تو همه 

چیکار کنم کمتر بیاد 

نگید رک بگو ک اصن روم نمیشه توانایشو ندارم

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون روز ها خونه نباش بگو کار پیش اومد خونه نبودم یا در واز نکن تلفن بکش بچه ها یهو جواب ندن آیفن ام خاموش کن بچه ها نرن در رو واز کن کلا کم کم رفت امدش کم میشه تعارف ام حتی الکی بهش نزن دیگه میگه دارم میام سرت میزنم بگو ای بابا من کار دارم اون روز کلا بیچونش

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

درو باز نکن بگو حالم خوب نیست یا اون ساعت برو بیرون یکم بعدش بیا

مهمون نوازی نکن خیلی رو نده بهشون

مثلا اون نشسته تو برو کار خودتو بکن بذار بفهمه که مزاحمته 

من اگه جات بودم ناراحتی‌ خودم خیلی برام مهم تر از ناراحتی اون بود. ( منظورم از ناراحتیش اینه که جلوی مزاحمتشو بگیری و اون بیخودی ناراحت بشه)

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

چندبار که زنگ زد خواست بیاد  بگو کار دارم یا میخوام برم بیرون دیگه نمیاد

چندین بار گفتم بهش ک کمم نبوده 

اما انگار یه مشگلی داره ک از خونش فراریه 

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵
درو باز نکن بگو حالم خوب نیست یا اون ساعت برو بیرون یکم بعدش بیا مهمون نوازی نکن خیلی رو نده بهشون ...

واقعا کم اوردم رفتارش با دخترامم خوب نیست 

سلام

با توضیحاتی که دادین، بهتر هست ارتباط دوستانه در حد و اعتدال باشه و خودشون این موضوع رو درک کنن، شاید یک روز چای و قند نداشتی پذیرایی کنید. و بعد اینکه کسی که انقد بهش بر می خوره بهتره اول اخلاقش رو درست کنه و جایی نبره بچه هلش رو مثل زن برادرم که تصمیم گرفتم رک باشم و وقتی بچه هاش دست به وسایل می زنن تذکر میدم اوایل قیافه ش می رفت تو هم الان جرات نداره چیزی بگه

سعی کنید براشون جا بندازبد که رفت و آمد هم حدی داره و مثلا بفرمایید من این ساعتی که می خوای بیای قرار هست برن جایی کار دارم. از اول باید محدوده ت رو با دوستانت تعریف کنی تا به افراط منجر نشه

اون روز ها خونه نباش بگو کار پیش اومد خونه نبودم یا در واز نکن تلفن بکش بچه ها یهو جواب ندن آیفن ام ...

دیروز اومد اینجا اصرار پشت اصرار ک باید بیای خونم نه شب رفتم 

شب شوهرم گشنه بود و عصبی اصن درکی نداره اینقدر مزاحم زندگیمه