2777
2789

سلام دوستان 

من پسرم ۲۱ ماهشه 

از اول شیر خودمو خورد 

ی مشکلی برام پیش اومد دوماه شیر بهش ندادم 

الان سینهام شیر دارن هنوز 

ماما میگه مشکل نداره بده بهش 

گفتم کسی هست تجربه داشته باشه 

شیرم بدم 

یا نه 

البته کمه 

خو تحریک بشه بیشتر میشه

مسمومیت نمیاره اسهال استفراغ کنه .

من چکار کنم !؟؟؟؟

بدم به بچم یا ن بزارم خشک شه 

از ۹۸ عضو بودم کاربریم رمزشو فراموش کردم خطم عضو کردم .خدایاشکرت بابت تمام داشته هام 💙

دقیق نمیدونم ولی دیدم کسی که بعدچن ماه بچه یکی دیگه شیر داده چیزیش نشده میتونی چن بار بدوشی بریزی بعد شروع کنی بهش بدی(اخه شنیدم میگن شیرمونده میشه ولی اطمینان ندارم درست باشه یانه) یه چیزدیگه اینکه میتونی ازمتخصص اطفال بپرسی اکثرماماهای که من دیدم اطلاعاتشون ازخودمم کمتربوده

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱ ماه که دیگه باید از شیر میگرفتیش

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!
دقیق نمیدونم ولی دیدم کسی که بعدچن ماه بچه یکی دیگه شیر داده چیزیش نشده میتونی چن بار بدوشی بریزی بع ...

شوهرم  تو بهداشت هست از پزشک و مامای اونجا پرسیده میگه اشکال نداره 

از ۹۸ عضو بودم کاربریم رمزشو فراموش کردم خطم عضو کردم .خدایاشکرت بابت تمام داشته هام 💙
شوهرم  تو بهداشت هست از پزشک و مامای اونجا پرسیده میگه اشکال نداره

عزیزم من دقت نکردم گفتی ۲۱ ماهش هست تواین سن دیگه دفعات شیردهی کم میکنن و کم کم از شیرمیگیرن میتونی ندیش شیرپاستوریزه بهش بدی 

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت
ن ۱۹ ماه شیر خورده الانم داره شیر پاستوریزه میخوره

خووبه دیگه منم پسرمو ۱۹ ماه بود از شیر گرفتم

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!