2777
2789
عنوان

دولتی یا پیام نور

123 بازدید | 19 پست

سلام شما رشته ی متوسط رو به پایین ولی دانشگاه دولتی میرین؟یا رشته ی خیلی خوب ولی پیام نور

خودم گزینع 2✋

داداشم 1

اونکی داداشم 😶

مامانم😶

بابام😶

😂😂😂😂

احترام همدیگه رو نگه داریم،زود قضاوت نکنیم همین.در هر جا،هر وقت،هرروز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دولتی عالیه 

ولی رشته مهم تره 

رشته ای که تا 4 سال دیگه بازار کار خوبی داشته باشه و بعد فارغ‌التحصیل شدن مشغول به کار شی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
دولتی عالیه  ولی رشته مهم تره  رشته ای که تا 4 سال دیگه بازار کار خوبی داشته باشه و بعد ...

دولتیه اصلا بازار کار نداره ولی پیام نور یه امیدی هست هم اینکه رشته ای ک بهش علاقع دارم

دولتیه اصلا بازار کار نداره ولی پیام نور یه امیدی هست هم اینکه رشته ای ک بهش علاقع دارم

خب دیگه جواب خودتو دادی 

برو پیام نور 😍

موفق باشی ❤️ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

دو راهی سختیه ...

تا حالا بهش فکر نکردم 

ولی شاید رشته مورد علاقه م رو انتخاب میکردم ...

گاهی آدم تو جنگ با خودش، باید اونقد پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش!!  اون وقت …از دل اون ویرونه یه نوری ، یه امیدی، یه جراتی، جرقه می زنه …!🌿🌿🤍✨

خوب رشته دولتی بهتر از پیام نوره

من خودم پیام نورم. امروز انتخاب واحد و هزینه ها بود ۱میلیونو خورده ای ترمم شد بدون کتابو شهریه ثابتو اینا

تازه بیشترشم خودخوان هست پیام نور.یعنی خودت کل کتابو میخونی بعد پایان ترم سراسری امتحان میدی.سخته

خوب رشته دولتی بهتر از پیام نوره من خودم پیام نورم. امروز انتخاب واحد و هزینه ها بود ۱میلیونو خورده ...

چه رشته ای عزیزم؟ 

منم پیام نور باید بخونم 😁

خوب رشته دولتی بهتر از پیام نوره من خودم پیام نورم. امروز انتخاب واحد و هزینه ها بود ۱میلیونو خورده ...

مگه شما غیر حضوری انتخاب کردی؟

کلا هر ترم هزینه ی ترم و کتابا چقدی میشه؟قسطی هم میشه داد؟

مگه شما غیر حضوری انتخاب کردی؟ کلا هر ترم هزینه ی ترم و کتابا چقدی میشه؟قسطی هم میشه داد؟

تا الان که کلاسا مجازی بوده.این ترم گفتن کلاس هست ولی هفته ای ۲بار

شهریه ثابت ۳۰۰هزار

شهریه متغیر ۱تومن به بالا بستگی به تعداد واحدم داره

کتابم نو که خیلی گرونه باید دست دوم پیدا کنی  هرکتاب ۴۰ اینا دست دوم

شهریه ثابت که ۳۰۰هست قسطی نمیشه داد. شهریه متغیر رو ۳ماه وقته بریزی.تا قبل امتحان