2777
2789
عنوان

ناخن

103 بازدید | 10 پست

دوماه دیگه عروسیمه چی بزنم ناخنام زود بلند بشن؟

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کاشت انجام نمیدی 

میخواستم کاشت بزنم میگن اصلا غسل و نماز نداره

ولی من میگم به اعتقادات خود آدم بستگی داره 

مامانم میگه اگه بتونی ناخن خودتو بلند کنی که بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸
میخواستم کاشت بزنم میگن اصلا غسل و نماز نداره ولی من میگم به اعتقادات خود آدم بستگی داره  مام ...

تقویت ناخن بگیر از داروخونه 

یا همون شب ناخن مصنوعی بزار 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
تا دوماه بلند میشه مو‌ که نیست😐😐😐😐

رشد ناخنام خیلی کمه الانم که استرس دارم اصلا بلند نمیشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میخواستم کاشت بزنم میگن اصلا غسل و نماز نداره ولی من میگم به اعتقادات خود آدم بستگی داره  مام ...

کاشت کن شیک تر هست و فکر نمیکنم ب غسل و نماز ربط داشته باشه اینو بابات نظر چند تا مرجع تقلید میگم 

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️

اینو میزنم ولی تا قطع میکنم ناخنام میشکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40