2777
2789

سلام من 5 ماهه با دوس پسرم هستم آذر ماهی خودمم مهرماهیم 

تا همین یکماه پیش همه رویایی و عالی بود و هش میگفت من بهترین اتفاق زندگیشم اما تقریبا بیست روزه کلا رفتارش عوض شده در طول روز فقط دو بار پیام میده در سلام عشقم خوبی ؟ همین 

نه میگه کجاس نه چیکار میکنه نه تماس میگیره 

ما شهرامون از هم جداس یکساعت فاصله داریم 

دیدم تو این یک ماه اون نمیاد دیدن من ، دلم براش تنگ شده بود خودم رفتم شهرشون اونجا هم فقط یه قوم و خویش دارم 

روز اول که کارشو بهونه کرد به من گفته بود حاضر شم بعد دوساعت با پیام ، زنگم نه گفته شرمنده نمیتونم امروز ببینمت منم گفتم باشه درکت میکنم به کارت برس ما فردا همو میبینیم

حالا چرا ماه تولد رو گفتی؟😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

ماه تولد توی رابطه موثره مگه😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کم‌سنی نیاز به تجربه داری  هیچوقت دلت برای کسی تنگ نشه بذار بقیه برای دیدنت بیان

اگه همه بخوان اینجوری فک کنن ک دیگه رابطه ای پایدار نیست اگه قرار باشه هرکی به خودش بگه دلتنگ نشو بذار بقیه دلتنگت بشن

خدایا شکرت

فرداش گفت میام دنبالت با چه ذوقی آماده شدم اومد آقا، تا سوار شدم حال خالم که همسن خودشه رو پرسید منم گفتم برای چی حال اونو میپرسی ؟ حال دوست خودت چطوره دلم براش تنگ شده ( میدونه من روی توجهش به خالم حساسم بارها بهش گفتم خیلی مودبانه ) 

بهش برخورد حرف نزد بعد چند دقیقه گفتم مگه من کمم کافی نیستم که در حضور من اسم یکی دیگه رو میاری بعد مدت ها همو دیدیم ؟ 

آدم ب کسی ک‌ ور دل خودشه نمیتونه اعتماد کنه اخه مجازی و شهر دیگه...

مجازی نیستیم فقط شهرامون یکساعت فاصبه داره 

اجازه بدید کامل کنم بعد سوال بپرسید لطفا جواب بدم

درکتون نمیکنم چجوری میتونید از عبارت عشق و عاشقی به این زودی استفاده کنید 

روانشناس معروفی میگه برای گفتن کلمه عشق باید ۸ ماه و هر روز حداقل ۳ ساعت حضوری با هم حرف بزنید تا بفهمید واقعا این کلمه در مورد شما صدق میکنه یا نه  توجه کن  ( که مجازیه اکثرا ) 

بعدشم تو این مدت های کوتاه با توجه به رفتار های الانش سعی کن دل نبندی و خودت رو برای شرایط بدترش آماده کنی 

فرداش گفت میام دنبالت با چه ذوقی آماده شدم اومد آقا، تا سوار شدم حال خالم که همسن خودشه رو پرسید منم ...

😐😐😐😐😐 شما کاملن اشتباه کردی ک حساسیت نشون دادی بعد چرا باید رفتار تو جوری باشه ک اون توجهش ب خالت جلب بشه چند سالته حالت چند سالشه؟؟