2777
2789
عنوان

لعنت به کرونا😖😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 81 پست
منم امروز اولین روزیه که درگیر شدم ولی عجیب من گلو درد زیاد ندارم

علائم و شدت علائم تو هر کسی متفاوته

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

علائم و شدت علائم تو هر کسی متفاوته

اره اصن از گلو درد متنفرم بجاش تب و لرزو بدن درد و حالت تهوع دارم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از شنبه درگیر شدم شدید .

اول تب و لرز و سردرد 

بعدش یکشنبه شد گلو درد خیلیییی شدید آب دهنمم نمیشد قورت بدم از درد

پری شب ۴صبح رفتم دکتر.بهم آمپول زدن خیلی خوب شدم .و قرص و شربت داد

ولی بازم بی حالم .دلم میخواد زودتر خوب بشم

دو سه روز🤦‍♀️

برادرم یک هفته است داغونه

اب نمک غرغر بکن 

غرغره دیفن هیدرامین هم خیلی خوبه

دهانشویه عالیه

پودر روتالین و قرص مکیدنی 

اگه گلوت التهاب داره بستنی یخی هم خوبه ولی زیاده روی نکنی

منم از شنبه درگیر شدم شدید . اول تب و لرز و سردرد  بعدش یکشنبه شد گلو درد خیلیییی شدید آب دهن ...

برادرم دور از جونت دوشبه که نمی تونه بخوابه 

میگه تا چشمام گرم خواب میشه انگار شوک الکتریکی بهم وصله از خواب میپره . دکتر گفت بعصی ها همین علائم دارند .خیلی نگرانشم

منم از شنبه درگیر شدم شدید . اول تب و لرز و سردرد  بعدش یکشنبه شد گلو درد خیلیییی شدید آب دهن ...

وای خیلی بده😭 من دکتر نرفتم هنوز ولی اگه بهتر نشد میرم 

اخه بدبختی دکتر هم نمیتونم پیاده برم، کسی هم حاضر نمیشه با یه آدم کرونایی بشینه تو یه ماشین🤦‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

برادرم یک هفته است داغونه اب نمک غرغر بکن  غرغره دیفن هیدرامین هم خیلی خوبه دهانشویه عالیه ...

عه بستنی هم میشه خورد؟ چه عجب یکی نگفت سوپ بخور🚶‍♀️

برادرم دور از جونت دوشبه که نمی تونه بخوابه  میگه تا چشمام گرم خواب میشه انگار شوک الکتریکی به ...

وای خیلی بده که این جوری امیدوارم زود تر سلامتیشونو ب دست بیارن😥💛

سرما شاید خوردی  

من مامانم چند روز قبل من کرونا گرفت ولی من نگرفتم دیگه منم الان دو روزه علائم دارم معلومه کروناست دیگه🤦‍♀️