2777
2789

به منم درخواست داده 😑😑😑ک چی بشه واقعا! 

ازش پرسیدم کاری داری میگه خیر😒😑

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای همین الان تعلیق شد چه سرعت عملی😂دستتون درد نکنه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
به منم درخواست داده 😑😑😑ک چی بشه واقعا!  ازش پرسیدم کاری داری میگه خیر😒😑

بعله 

و میگه کاربرا مثل خواهرن 😑

حالا ک امضامو جعل میکنید من انگشت میزنم 🦦                           
بعله  و میگه کاربرا مثل خواهرن 😑

وای دقیقا

تاپیک مذهبی هم میزنه هی ایشالا ایشالا میکنه میگه عشق من اباعبدالله هست خجالت هم نمیکشه از اسمشون... 

اینارو حتما گزارش بدید تا تعلیق بشن

دفعه اول ک درخواست داد رد کردم 

دفعه دوم دیگه ب نی نی یار گزارش دادم 

وای دقیقا تاپیک مذهبی هم میزنه هی ایشالا ایشالا میکنه میگه عشق من اباعبدالله هست خجالت هم نمیکشه از ...

😑 واقعا از اینجور آدما متنفرم 

😑 واقعا از اینجور آدما متنفرم  

مشکل دارن وگرنه چ معنی داره اسم مذهب بیاری بعد پیام خصوصی بخوای بدی اونم بی دلیل و بدون هیچ حرفی... 

اگه بخوای عادی حرف بزنی چه نیازی به درخواست دوستی هست والا

تازه به من میگه پروفایل خودتی یا نه 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑