2777
2789

سلام دوستان😍

یه پیشنهاد معنوی دارم برای دوستداران امام حسین 💚

دوستان حتما شنیدید که بسیار  توصیه شده به اینکه وقتی آب می‌خورید امام حسین رو یاد کنید و بهش سلام بدید.

من خودم گاهی وقت ها این کارو میکردم گاهی هم نه یادم میرفت، تا وقتی که این حرکت رو کردم.(الان عکسش رو میزارم)

اینجوری دیگه اصلا یادم نمیره، کلا دیگه عادت کردم و بدون سلام آب نمی‌خورم.

جدا از ثوابی که داره، حس خیلی خوبی داره...

امام حسین رو بیاریم تو زندگیمون...

هزار بار بمیرم براش تشنه شهیدش کردن،😭،

لعنت خدا بر قوم ظالمین🔥

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

💧برای اینکه همیشه موقع آب خوردن امامتون رو یاد کنید

میتونید یه سلام ( مثل تصویر)بنویسید و بزنید بالای آبسرد کن یخچال، یا هر جای که همیشه ازش استفاده میکنید.

اینطوری هیچ وقت سلامتون فراموش نمیشه و باعث میشه دیگر اعضای خانواده هم از این فیض استفاده کنن.😊

🏴السلام علیک یا سید عطشان,یاحسین🏴

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

شاید الان بعضیا بگن ، خیلی ضایعس، کسی ببینه و این حرفا...

آشپزخونه من اوپن و کوچیکه ،

کاملا دیده میشه و مشخصه از تو پذیرایی..

اما واقعا خوشحالم از این حرکتم و افتخارم میکنم.

همین که جواب سلامم رو امامم بده برام کافیه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدرزیبا  حیف من ابسردکنم اب نمیریزم  خراب شده

سلامت باشی عزیزم.

میتونی با ماژیک یا لاک رو  لیوانی که همیشه ازش استفاده می‌کنی هم بنویسی...

تاثیر مثبتی هم بر روی خود مولکول آب داره.