2777
2789
عنوان

دوست پسر سابقم ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 47 پست
ممنونم ولی چند سالی گذشته تازه عروس دوماد نیستیم  به همه هم توصیه میکنم البته

من خودم با دوس پسرم ازدواج کردم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاااشق شوهرمم بعد این پسره ام با شوهرم دوست شدم و بهش رسیدم ک هرروز میگم شکر 

خب چطور میگی عشق و عاشقی رو جدی نگیرید 🙄🙄 حرفت خیلی بی ربط بود

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
اینا تلخه ب نظرم.منم جدا شدم ازش هردو متاهلیم ولی افسوس ک بهم نرسیدیم.هم اون منو دوس داشت هم من.

ن بابا من میدونستم انتخاب اشتباهیه هرروز جنگ و دعوا شده بود آخراش دلمو زده بودکاراش الان عاشق شوهرمم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
خب چطور میگی عشق و عاشقی رو جدی نگیرید 🙄🙄 حرفت خیلی بی ربط بود

منظورم تو سن پایین بود ن کلا من اونموقع ۱۵ سالم بود فک میکردم بدون این میمیرم ولی هیچیییی نشد

چه  راحتی عزیزم  من 10ساله عاشق کسی ام  بهم نرسیدیم  کسی هیت با چله حق شناس به ...

من سه سال هرچی دعاوچله بود خوندم نشد ک نشد تا چله حق شناس میخوندم جا اینکه خانوادش موافقت کنند امام حسین خاستگار می‌فرستاد برام.امیدوارم تو مث من حسرت داشتنش ب دلت نمونه

ن بابا من میدونستم انتخاب اشتباهیه هرروز جنگ و دعوا شده بود آخراش دلمو زده بودکاراش الان عاشق شوهرمم

انتخاب منم اشتباع بود.

ولی عاشقش بودم.

درصورتی ک شوهرم ازش خیلی سره از هر نظر.

ولی خیلی دلم میخاست باهاش ازدواج میکردم.

پزشک دهکده ام😇

چطوری بهم رسیدین من خیلی دوستش دارم 😟

هیچی دوست بودیم اشناام بود ی روز گف میخوام بیام بگیرم گفتم بیا و اومد و گرفت 

من سه سال هرچی دعاوچله بود خوندم نشد ک نشد تا چله حق شناس میخوندم جا اینکه خانوادش موافقت کنند امام ...

هر چیزی زوری خواستنش خوب نیست ..

بسپر به خدای بالا سرت فقط بگو هرچی از نظر تو خوبه همون بشه

منظورم تو سن پایین بود ن کلا من اونموقع ۱۵ سالم بود فک میکردم بدون این میمیرم ولی هیچیییی نشد

اتفاقا احساسات اون مواقع هم ارزش خودشون رو دارن 

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂