2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چکار می کردید؟

518 بازدید | 30 پست

سلام دوستان گل. 

من یه مشکل عمیق دارم توی زندگیم و اونم رفتار بد مادر شوهرمه.

یکسال اول عروسی که توی یه خونه باهم زندگی کردیم اندازه ده سال اذیت شدم و برام خاطره های بد رقم خورد.

روز اولی که داشتن وسایلو  می بردن ما بشینیم جاشون مادرشوهرم گفت خدا بگم چکارتون کنه من دوطبقمو میخواستم. من یخ کردم اون لحظه. همش هم با خواهر شوهرم دست توی دست هم من و جاریم رو کم محلی و اذیت روحی میدادن.. من چندسال عراق ساکن بودم ولی باهمه مصیبت ها و کمبودهای اونجا همیشه خدا روشکر میکردم از اینها و رفتارهای گندشون دورم. ولی هروقتم میومدن اونجا انگار من کلفتشونم و کمک خاصی نمیکردن

حالا چندساله که دهه عاشورا روضه میگیرن. 

مادر شوهرم خصوصا خیلی زبون تندی داره و یهو به ما پرخاش میکنه. دیشب هم بعد بار هزارم اینکار رو کرد.

من خیلی دلم شکست که چرا باید اینها رو این همه سال حدود چهارده پونزده سال تحمل کنم.

از همه بدتر شوهرم همیشه حامی اونهاست و هی میگه چیز خاصی نگفتن و تو الکی شلوغ میکنی بعدشم به من میگه معاشرت بلد نیستی. همیشه در حال ماست مالی رفتار گند خانوادشه و حرفی هم بزنم به من حس گناه میده که تو زود رنجی و اشتباه برداشت می کنی. 

در صورتیکه اونها اینقدر حساسن اگر بهشون بگی بالای چشمت ابرو برات داغ میکنن. 

واقعا گناه من چیه این ها رو باید چندین سال تحمل کنم و با شوهرم چکار کنم که هیچ وقت جلوی اونا پشتیمو نکرده.

دوتا برادر شوهر دارم که خیلی هوای حال خانماشونو دارن. اما شوهر نادون من از شانس بدم رفتار بد خانوادشو توجیه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت رفتار آدما خود شما هستی..... چرا میری مراسمی که مادر شوهرت داره؟! نرو ..... کمتر برو ...اگر رفتی و رفتار بد دیدی بدون اینکه چیزی بگی برگرد خونت............ سال اول هم شنیدی که راضی نبوده بری خونش ولی رفتی...همونجا باید نمیرفتی..... اشتباه از خودت بوده.....

کار خاصی نمیشه کرد منم هشت سال تحمل کردم دیگه بریدم و کلا قطع رابطه کردم ولی هنوزم دورادور کرم می‌ری ...

من الان پونزده ساله دارم تندخویی این خانم رو تحمل میکنم. شوهرمم پشتم نیست با اینکه میدونه اشتباه از اونهاست. میگه تو از من میخواهی باهاشون دعوا کنم. 

ولی واقعا قصدم  درد دل بوده  که متاسفانه ایشون میرن بالای منبر و تهش میگه حالا مادرم کار خاصی نکرده و دعوای مفصل شکل می گیره.

بعد هم یه خانواده ای هستند با این اخلاقای زشت دائم دوست دارن بریم و بیاییم. من نمیدونم تاوان کدوم گناهه باید اینها رو دائم ببینم و اگر نریم بیشتر با رفتارهاشون اذیتم میکنن. اصلا هم قبول ندارن نچسب و بی اخلاقن

بشین و عقوبت دادنشون رو تماشا کن فقط صبر نیاز داره

بیماری که دارن ولی من هیچ وقت نفرینشون نکردم.باور کن از عروس و داماد خیلی شانس آوردن و آدمای خوب و نجیب نصیبشون‌شده. ولی مادر شوهرم بی ادبه و پرخاش میکنه. اما ما نه، خصوصا خودم که همسرم اصلا حرف دلمو نمی فهمه و یه ذره باهاشون سنگین نمیشه تا روشون رو کم کنن.

مثل نوکر هم در خدمتشونه و دری وری هم می شنوه اما بازم میره 

علت رفتار آدما خود شما هستی..... چرا میری مراسمی که مادر شوهرت داره؟! نرو ..... کمتر برو ...اگر رفتی ...

ببین سال اول که رفتم دقیقا زمانی بود که من هیچ کاری نمی تونستم بکنم. خودشم قبلش به دروغ گفت من اصلا به شما کاری ندارم بیایید پایین بشینید . بعد شوهرمم آه در بساط نداشت 

بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کردم. اونموقه که به طریق اولی شوهرم به حرفم هم گوش نمیداد از بس سر سپرده این مادر گند اخلاقش بود. 

مادر شوهرم یه اخلاق خاصی داره به شدت بچه هاشو چک میکنه که میایی یا نه . کجایی ؟ بی خبرم ازت ولی برای عروس و داماد تره هم خورد نمیکنه. و توی تصمیمات زندگیشونم دخالت میکنه با سوالات پی در پی...خب معلومه که وقتی پسر خیلی نمیتونه فاصله بگیره منم میکشه همراه خودش. اما من فعلا فاصله گرفتم و خیلی کمتر از بقیه میرم و میلم. دیگه هم مجالسشونو نمیرم 

جوابشو بده شوهرتم حرف زد با شوهرت هم سنگین تا کن تا خودت از خودت دفاع نکنی کسی نمیاد ازت حمایت کنه&n ...

باور کن تازه به این نتیجه رسیدم با شوهرمم سنگین باشم .

وگرنه قبلا باهاش درد دل میکردم و اونم یه چیزی میذاشت روش و کارم میشد گریه و استیصال.

اون می خواد من مثل آدم گاگول فقط برم و بیام و هیچی نگم . به من میگه اگر آداب معاشرت بلد بودی طرف وقتب ناراحتت میکنه نباید ناراحتی از خودت بروز بدی. گفتم من مثل تو نیستم که مادرت قهوه ایت میکنه ناراحت نشم. هرکسی شبیه خودشه. 

کلا منو مشکل زندگیش میدونه تا مادرشو.

باور کن تازه به این نتیجه رسیدم با شوهرمم سنگین باشم . وگرنه قبلا باهاش درد دل میکردم و اونم یه چیز ...

شوهر منم هی خانوادش منو ناراحت میکردن هی میگف چی شده مگه چی گفتن مگه مشکل از توعه تو نمیدونم چرا سر جنگ داری با همه یخورده اجتماعی باش فلان تا دیدم نههه این فقط پشت اوناس هروقت خانوادش چیزی میگفتن جوابشونو میدادم باشوهرمم قهر میکردم اونم هی میگف مگه من مقصرم چنبار اینجوری کردم تا خودش ازم چنبار دفاع کرد اما خب آدم پیر میشه تا اینا ب عقل میرسن

جوابشو بده شوهرتم حرف زد با شوهرت هم سنگین تا کن تا خودت از خودت دفاع نکنی کسی نمیاد ازت حمایت کنه&n ...

چندباریه دارم جواب میدم. واقعا قلبا خوشحالم. اما از بس این خانم از پیش برده و کسی چیزی بهش نگفته من الان آدم بده داستانم که فقط یکی دوبار مثل خودش برخورد کردم و حرفمو زدم.

چندباریه دارم جواب میدم. واقعا قلبا خوشحالم. اما از بس این خانم از پیش برده و کسی چیزی بهش نگفته من ...

بزار ادم‌ بده باشی اهمیت نده مادرشوهرم از منم خوشش نمیاد اما اصلا برام اهمیت نداره سر سوزن...هی از اون یکی جاریم تعریف می‌کنه من حرص بخورم اوایل خیلی بدم میومد الان اصلا اهمیت نمیدم تا حرف میزنه سرم توگوشیه الکی سر تکون میدم😂

من الان پونزده ساله دارم تندخویی این خانم رو تحمل میکنم. شوهرمم پشتم نیست با اینکه میدونه اشتباه از ...

هیچ وقت از مادرشوهر جلوشوهر بد نگو ..تقصیر خودته به شوهرت بگو تو بچه اشی باید بری من وظیفه ندارم.رفت و امد و کم کن .محل نده ادم میشن

خواننده خاموش بودم پنج‌سال
شوهر منم هی خانوادش منو ناراحت میکردن هی میگف چی شده مگه چی گفتن مگه مشکل از توعه تو نمیدونم چرا سر ...

شوهر من که تهش دیشب میگه آخرش از دست شما خودمو گم و گور میکنم. همش با هم جنگ دارید. منم گفتم اون مادر دیوونته که همیشه چوب توی این و اون میکنه تا صداشونو در بیاره. باز پررو پررو میگه یه درصد احتمال بده تو مقصری...

قضیه هم سر این بوده که میخواستن یکی دوبار تشریف بیارن منزل ما من شرایطشو نداشتم ،یا خونه ام بهم ریخته بوده یا هرچیزی ..تازه شوهرم از جانب خودش گفته نه من بی خبر بودم. خواهر شوهرم گفت برای اینکه مامان احتیاج به تنوع داره میاییم خونه شما. خانم بعد یکی دوسال که از اون قضیه گذشته با یه رفتار زشتی و پرخاش گفت من اصلا نیاز به تنوع ندارم ، تا منو دعوت نکنید نمیام خونتون..