2777
2789
عنوان

هیچ وقت موفق نشدم

330 بازدید | 11 پست

نه تو کنکور نه تو دانشگاه نا تو هنر نه تو کار

همیشه یه دختر بی سر و پااا بودم که ولو شده رو تخت

یکک ماههه به زور باشگاه میرم

اطرافیان همه موففققق بهترین دتنشگاه ها با بهترین کار هارو دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه خوب رفتن همچین چیز تاپی نیست .

من کاردانی دارم و سه تا از نیروهام توی شرکت ارشد دانشگاه های مثلااا معتبرن.

اینجا ایرانه 

تخصص و مهارت حرف اول میزنه

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

چقدرعین منی یعنی خودخودمنی ازدوران مجردی گذشتم حالاهم گیردوران متاهلی ونازایی واقعانمیدونم این چه حالیه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
۲۱

تازه اول راهی. سعی کن این حس ناامیدی رو غز خودت دور کنی. الان نه برا دانشگاه رفتن دیر نه برا هنر یاد گرفتن. فقط سعی کن با ادمهای بااراده بگردی. این اطرافیان منفی نگرو از خودت دور کن. 

۲۱

سنی نداره چقدر زود تا امید میشی

طرف 35 سالش هست تازه داره از نو کنکور میده 

شما هم اگه رشته ات بازار کار نداره ولش کن از نو کنکور بده 

اگه بدونی چقدر این کنکور مهم هست تو سرنوشتت هیچ وقت سرسری نمی گرفتیش 

میزان درامدت شغلت مردی که می خوای باهاش ازدواج کنی جایگاه اجتماعی و...... همه اینا بستگی به رشته ایی داره که قبول میشی

الان سن شما بهترین سن برای شروع انجام هرکاری تا موفق بشی

سنی نداره چقدر زود تا امید میشی طرف 35 سالش هست تازه داره از نو کنکور میده  شما هم اگه رشته ا ...

دقیقا منم تو همین سن ناامید شدم و کسی راهنماییم نکرد الان تو سی و دو سالگی حسرت میخورم چرا فکر کرذم دیره. چرا از نو کنکور ندادم. الان که میبینم خیلیها تو بیست و هفت سالگی به بعد درس خوندن و موفق شدم میگم کاش منم تو اون سن ناامید نشده بودم