2777
2789

دوستان بنظرشماکسیکه که عکسای گوشی مردمویواشکی چک کنه و ببینه بی بندوباره؟ یاآدمی که تواینستاعکساییکه تواینترنت هست وخودشون میزارن رومیبینه واقعا؟ یاخانمی که میگه خودم لخت کنم تابه شوهرش هیزبودن شوهرشوبفهمونه؟ 

یه زن چجوری با لخت کردن خودش متوجه هیز بودن نبودن همسرش میشه ؟؟!!

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زن چجوری با لخت کردن خودش متوجه هیز بودن نبودن همسرش میشه ؟؟!!

نمیدونم والا یه خانوم میگفت شوهرم هیزه عکس مردمویواشکی برمی‌داره ازگوشیاشون میبینه میگفت منم ای کاش عکساموببینن تاشوهرم بفهمه کارش خوبه یابدخانوم دوس نداشت عکسای خانوماروشوهرش ببینه

اونی که گوشی مردم میگرده مصداق بارز لاتجسسوا قرآنه و کارشم حرامه خیلی هم ادم شروریه  بی فرهنگم ...

واقعامنم بهش گفتم کارشوهرت خیلی زشته چون توزندگی خصوصی مردم سرک میکشه اماناراحت شدن توزیادمهم نیس چون مردامث شوهرخودم عکس میبینن هزارجاتواینستایااینترنت یادشون میره اماکارشوهرت اشتباهه خانوم میگه شوهرشماکه عکسای معمولی میبینه بی بندوباره شوهرمن موردی نداره

اونی که گوشی مردم میگرده مصداق بارز لاتجسسوا قرآنه و کارشم حرامه خیلی هم ادم شروریه  بی فرهنگم ...

واقعابنظرمنم یه آدم خیلی بایدکثیف وبیخانواده باشه که بخوادیو اشکی عکس گوشی مردموبرداره وپیاماشونوبخونه اونوقت هنوزفک میکنن کارشون موردی نداره فقط زورشون میادته شوهرشون یه زن دیگه رودیده 

نمیدونم والا یه خانوم میگفت شوهرم هیزه عکس مردمویواشکی برمی‌داره ازگوشیاشون میبینه میگفت منم ای کاش ...

چه بد

جواب هرزگی ، هرزگی نیست

این کارا در شٲن یه خانم باحیا و باشخصت نیست

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

چه بد جواب هرزگی ، هرزگی نیست این کارا در شٲن یه خانم باحیا و باشخصت نیست

دقیقا خانم بفکردل خودشه درصورتیکه در حق اون بدبختی که یواشکی عکسو فیلماشو برداشتن وپیاماشوخوندن ظلم شده نمیدونم اینجورمرداعقده چی دارن تاچه حدمیتونن کثیفوحقیرباشن که ازدیدن عکس کسی یواشکی لذت ببرن این خانومم اگه خانوم باشه که هرگز میگه کاش عکسای منم ببینن فک میکنم عملافرقی باشو هرش نداره

البته این خانوم 6ساله باآقادوسته همش دعای معشوق محبت میگیره که آقاروبزورنگه داره آقام چندین بار لش کرده وخانوم نتونسته فراموشش کنه خودش بهش میگه شوهرواقعامتاسفم میدونم همشم داره میخونه