2777
2789
عنوان

کیا بچشونو کلاس زبان سفیر فرستادن؟

721 بازدید | 23 پست

دخترمن هیچ کلاسی نرفته بود ۸سالشه چندتا کلمه بلد بود گفتنs1ولی دخترمن اصلا حروف بلد نبود تو این سطح من کارنکردن باهاش بچه شما رو چه کلاسی فرستادن از اول؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر منی که مدرک دارم کلاس سوم الا چهارم

دختر من دوسال و نیمشه حروف انگلیسی رو بلده

الفباش هم حفظه با چند تا کلمه و اعداد

میخواستم از سه سالگی بفرستمش زوده به نظرت؟

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔
دختر من دوسال و نیمشه حروف انگلیسی رو بلده الفباش هم حفظه با چند تا کلمه و اعداد میخواستم از سه سا ...

زوده چون فقط باهاش چیزای ساده کار میکنن کتاب های مهمی نداره چون باید نوشتن یادبگیره زوده

ب عنوان کسی ک زبان خونده خیلی زوده کودک اول باید فارسی تسلط پیداکنه اونجوری الکی بهش یاد میدن زمان‌ب ...

من از ۴ سالگی رفتم یعنی مامانم گذاشتم به نظرم عالی ترین تصمیم زندگیم رو گرفت

یک عدد کنکوری بدبخت :/
من از ۴ سالگی رفتم یعنی مامانم گذاشتم به نظرم عالی ترین تصمیم زندگیم رو گرفت

من از کلاس پنجم ولی خوب اوایل تا حدود هشت سالگی بچه چیزای مهم‌آموزش نمیدن چرا ک ب خوندن نوشتن شعر خوانی آموزش گرامر لیسنینگ ریدینگ مسلط نیس