2777
2789
آی یوای چقدرشدعزیزم  من آی وی اف کردم

من تومرکز ناباروری انحام دادم ۵۰۰ تومن فک کنم،چند وقته عزیزم ivfکردی؟کحا انحام دادی پبش کدوم دکتر،منم اگه نتیجه نگریم باید بروivf

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تومرکز ناباروری انحام دادم ۵۰۰ تومن فک کنم،چند وقته عزیزم ivfکردی؟کحا انحام دادی پبش کدوم دکتر،من ...

والا فک کردم دیگه قطعیه میگن ۲۰درصده  اصفهان بیمارستان خصوصی میلاد ۳۵تومن برام هزینه شد دوتا جنین بیشتر نداد البته من تعیین جنسیت کردم  

Iuiنکردی اصلا؟؟ راستی فدات تو چقد هزینه کردی؟؟

نه والا من پلی کیستیکم دفعه پیش بعد هز ۱سال با آمپولهای هاش ام جی بهردار شدم البته فولیکول ریز داشتم اصلا بزرگ نشد دکتر گفت برو دعا کن و من نمیتونم آمپول آزادسازی بزنم چون جنین ناقص زیاد میده  خلاصه یه فولیکول بالع شد و دختر شد  حالا گفتم من که باید برم کلی امپول بزنم تا باردار بشم یه باره برم آی وی اف تعیین جنسیت کنم و پسر بشه  رفتم دکترخصوصی بیمارستان خصوصی ۳۵تومن هزینه کردم بیشترش دختر شد  دوتا پسرشد ۳روزه گذاشتم والا منفی شد روز دهم رفتم آزمایش دکترآزمایشگاه و یه دکتر زنان گفت اگه میخواست باردار بشی حداقل مشکوک میزد  خیلی غصه دارم فردا میرم دوباره میدم ولی ناامید😔😪😥😢😭😭😭انگاری ۳۵تومن ریختیم تو جوب

نه والا من پلی کیستیکم دفعه پیش بعد هز ۱سال با آمپولهای هاش ام جی بهردار شدم البته فولیکول ریز داشتم ...

الهی به حق این ساعت مثبت شی عزیزم،،منم خیلی داغونم من بچه ندارم،،دارم دق میکنم،،باید برم تهران وایه ivf

الهی به حق این ساعت مثبت شی عزیزم،،منم خیلی داغونم من بچه ندارم،،دارم دق میکنم،،باید برم تهران وایه ...

آخی عزیزمی  ان شاالله ولی امیدم صفره   یعنی میشه روزدهم منفی باشه بعد روز پانزدهم مثبت بشه  البته  روز یازدهم بیبی گذاشتم دوباره وومنفی شد

الهی به حق این ساعت مثبت شی عزیزم،،منم خیلی داغونم من بچه ندارم،،دارم دق میکنم،،باید برم تهران وایه ...

اگه نخوای تعیین جنسیت کنی کلی برات جنین میشه اصلا نگران نباش بالاخره میشه😘