2777
2789
عنوان

بچمو با مامور .....

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 68 پست
آخه دیشب به من پیام داد گفت رفتم شکایت کردم ازت بچه رو میام میبرم پیش خودم دیگه

حرف مفت زده همچین کاری نمیتونه انجام بده 

پیج من برای ارائه ی گردنبند و لوازم هنری و گلدوزی :.          honarkadeh_firoozeh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش وقتی انداختت بیرون تماس میگرفتی به مامور برات صورت جلسه میکرد

هرچی زنگ زدم جواب ندادن منم دیگه بیخیال شدم 

الان که انداخته بیرون شکایت کنم میتونم نفقه هم بگیدم

باید زنگ میزدی همونجا ۱۱۰ بیاد که سندی داشته باشه تو خونه رو ترک نکردی نتونه تمکین بزنه و مهریه ات ر ...

اگه تمکین بزنه مهریه نمیده دیگه ؟؟؟؟

شاهد دارم من میتونم استشهاد محلی جمع کنم 

حتی اگه حکم عدم تمکین برات بیاد و ثابت بشه مهریه سر جاشه نفقه ی شما قطع میشه نفقه ی بچه هم سر جاشه ...

چیزی هم نداره مهریه بده یه خونه داره که اونم داره میفروشه 

میتونم مهریه ام رو بگیرم ازش ؟؟؟

هرچی زنگ زدم جواب ندادن منم دیگه بیخیال شدم  الان که انداخته بیرون شکایت کنم میتونم نفقه هم بگ ...

چندوقته انداختت بیرون؟؟منم همسرم منوانداخت بیرون اخرشب بود ج ندادن روزبعد صب رفتم دم خونم زنگ زدم 

نفقه درصورتی بت تعلق میگیره که بری خونت؟؟همسرت برای تمکین شکایت کرده یان؟؟اگه شکایت کرده تودادگاه نگو میخوای جداشی بگو برمیگردی (بعدش اشکالی نداره نرفتی خونتم)تانفقه معوقه وجاریه بت تعلق بگیره

برای جهازتم شکایت کن وسیله هاتونبره گموگورنکنه