یک عده هستن جلوی چشمم همه ی کارهاشون رو غلتکه ! رشته ی خوب درآمد خوب ؛ پدر خوب و عشق واقعی و الان کسب و کار خوب ! با تلاش واقعا نمیشه ؛ نه کلاهبرداری میاد وسط نه کسب و کارشون شکست میخوره !!! ۰را خدا هوای یک عده رو خیلی داره ؟
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداگفته به من توکل کنین اما مرحله ی اول به کسی کمک میکنه که از جون و دل مایه بذاره
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
خیلی چیزا تاثیر داره عزیزم ! روانشناسی زرد « و ما کارآمد » اینجا میگه که : همه چیز دست ما هست و به تلاشمون بستگی داره ! ولی من میگم : قطعا اینطور نیست ! همه چیز دست ما نیست و ما هم ممکنه بینهایت بار شکست بخوریم ، این طبیعی و روشنه | مثلا قطعا کسی که از همون اول کلی ثروت داره و یا توی قرئه کشی ای چیزی برنده میشه ، با کسی که دغدغه نون شب داره فرق میکنه ! | ولیییییی همون کسی که دغدغه نون شب داره هم میتونه با تلاش و انگیزه و برنامه ریزی به بهترینه خودش برسه ، شاید نتونه مثل شخص اولی باشه ولی قطعا احساس بهتری خواهد داشت | موفق باشید 🙏🏻
نه شانس هم خیلی دخیله چون خودتم میدونی خیلیا هستن تا سر حد مرگ تلاش میکنن ولی بنا به دلایل جبری نمیت ...
اینکه تلاش میکنن رو قبول دارم ولی حتما راه رو اشتباه رفتن. من اصلا صحبتم کسایی که با راههای نادرست پولدار میشن نیست ولی معتقدم هر کس تلاش کنه هم نتیجه خوبی میگیره
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)