2777
2789
عنوان

از یه پسره خوشم اومده 🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 106 پست
این چیه دیگه🤣😑 صددرصد بخاطر هورمون جوونیته سیبیلا فابریکش🤣🤣🤣 بعدشم حداقل با کسی دوست شو که با ب ...

اخه من جایی نمیرم زیاد همش تو خونه ام ، با پسرای مجازی که دوست نمیشم چون بهشون اعتمادی ندارم ، واسه همین پسرایی که ازشون خوشم بیاد ممکنه اشنا باشن ، فامیل یا همسایه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من جایی نمیرم زیاد همش تو خونه ام ، با پسرای مجازی که دوست نمیشم چون بهشون اعتمادی ندارم ، واسه ...

آبرو برادرت رو نبر فقط همین. بعدشم فامیل خیلی بهتره که اگه عاشق هم بشین حداقل عشقتون پایداره و از الان میفهمین با کسب ک میخوای ازدواج کنی طرفت کیه و چطور ادمیه اطمینان داری بهش سنت خیلی کمه زوده هنوز برا دوستی خودمم شونرده ام درکت میکنم☺️

مردم آزار دیوونه😁
آبرو برادرت رو نبر فقط همین. بعدشم فامیل خیلی بهتره که اگه عاشق هم بشین حداقل عشقتون پایداره و از ال ...

من یه بار عاشق پسرداییم شدم ، واسه هفت پشتم بسه

😔 دلمو شکوند ، حالام نمیدونم چش تو چشم شدیم چیکار باید بکنم ، بعد مدت ها این پسرع رو دیدم حداقل میتونم از فکر پسرداییم و ضربه ای بهم زد بیام بیرون😔

بچه بودیم دخترعموم عاشق مداح محلمون شده بود هر چی میخوند دخترعموم با صدای بلند گریه میکرد خودشو میکش ...

اونجایی که میگی هرچی میخوند طفلی دختر عموت گریه میکرد😂

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.