2821
2789

حقوق خوندم ولی از بیمه سر در نمیارم چون واحدی با ابن عنوان تو دانشگاه نداریم احتمالا تخصصی گرایش حقوق عمومی هس عنوان بزن کسایی که حقوق عمومی خوندن بیان

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حقوق خوندم ولی از بیمه سر در نمیارم چون واحدی با ابن عنوان تو دانشگاه نداریم احتمالا تخصصی گرایش حقو ...

خواستم بدونم از موقعی که حکم دادگاه مشخص میشه داخل تصادف و مقدار دیه مشخص میشه چقدربعدش بیمه دیه روواریز میکنه.سوالم اینه

ح.بیمه جز واحدهای اختیاری دوره کارشناسی هس. مربوط ب گرایش حقوق عمومی نیس

من دانشگاه شیراز بودم بیمه نداشتیم🤔حقوق اداری فقط خوندیم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خواستم بدونم از موقعی که حکم دادگاه مشخص میشه داخل تصادف و مقدار دیه مشخص میشه چقدربعدش بیمه دیه روو ...

اها سوال در مورد دیه داری فکر کردم مربوط به بخش اداری و حقوق کار و... هس

اها سوال در مورد دیه داری فکر کردم مربوط به بخش اداری و حقوق کار و... هس

نه مربوط ب دیه ست میخام بدونم چقدبعد صدورحکم دادگاه که اینقددیه هست دیه روپرداخت میکنن🥲🥲

نه مربوط ب دیه ست میخام بدونم چقدبعد صدورحکم دادگاه که اینقددیه هست دیه روپرداخت میکنن🥲🥲

اگر بیمه شخص ثالث میخواد بده ظرف ۲۰ روز اگه گردن شخص معمولیه حداکثر تا دو سال قمری بهش مهلت میدن حداقل ۵۰ درصدشو سال اول باید بپردازه

عزیزم شماسوالموببینید میتونید جواب بدید؟🥲

طبق ماده۳۴ قانون بیمه اشخاص ثالث ،بیمه گر باید بعد از گزارش پلیس فورا ۵۰٪حق بیمه مصدوم رو پرداخت کنه بهش

۵۰٪بقیه شم بعد از رای دادگاه ومشخص شدن میزان دیه کامل.

ماده۳۶،ق.بیمه در مورد فوت هست در تصادفات ک نیاز ب رای دادگاه نیس و بیمه گر باید فورا دیه متوفی رو پرداخت کنه

اگر بیمه شخص ثالث میخواد بده ظرف ۲۰ روز اگه گردن شخص معمولیه حداکثر تا دو سال قمری بهش مهلت میدن حدا ...

ازکجاباید بدونم که چجوره گلم.ماشینش بیمه داشته موقع تصادف.یعنی نهایت ۲۰ روزبعداز اخرین جلسه دادگاه؟میدونی گلم دکتر پزشک قانونی درصد دیه رومشخص کرده ولی فردا جلسه دادگاهه.امکانش هست که درصدش کم وزیادشه؟؟

ازکجاباید بدونم که چجوره گلم.ماشینش بیمه داشته موقع تصادف.یعنی نهایت ۲۰ روزبعداز اخرین جلسه دادگاه؟م ...

از بعد از حکم دادگاه ظرف ۲۰ روز، قانون اینو میگه دقیق نمیدونم در عمل هم همین پروسه اعمال میشه یا نه چون من هنوز وکیل نشدم و درسا رو تئوری بلدم

طبق ماده۳۴ قانون بیمه اشخاص ثالث ،بیمه گر باید بعد از گزارش پلیس فورا ۵۰٪حق بیمه مصدوم رو پرداخت کنه ...

ما هنوز هیچ چیزی پرداخت نکردن نمیدونم چرا.ماشینش بیمه بوده.دکترپزشک قانونی درصددیه رو مشخص کرده ولی فردااخرین جلسه ست نمیدونم قراره درصدش کم یازیاد بشه و اصلا کی پرداخت میشه

از بعد از حکم دادگاه ظرف ۲۰ روز، قانون اینو میگه دقیق نمیدونم در عمل هم همین پروسه اعمال میشه یا نه ...

مرررسی عزیزدلم.بعد ممکنه فردا که جلسه دادگاهه اون کسی که مقصربوده اعتراض کنه به نظردکتر و درصدش تغییر پیدا کنه؟یانه مهم نظر خوددکترپزشک قانونیه؟