2777
2789

بهتر از این که هستی نتیجه بگیری.

* برای ورزش و تغذیه ات اهمیت قائل شو،

** حواست به گفت و شنودهایت باشه،

*** فرهنگ سازی رو از خودت شروع کن، حداقل از خانواده ات

**** برای دور و بریا هات الگوی بهتری باش

***** حواست به خیلی چیزا باشه،

یک بار توی این دنیا فرصت داری.

* از همین الان، اولین روز از باقیمانده عمرت شروع شد...

**# پی نوشت: همه اینها رو اول و آخر به خودم میگم که یادم باشه.

پکیج استعداد یابی پلتفرم مدرسه زندگی شامل سه آزمون آنلاین هوش ،استعداد و شخصیت می باشد که با سنجش ابعاد مختلف هوش از جمله (هوش ریاضی، تجسم فضایی، هوش طبیعی ، هوش موسقیایی ،هوش درون فردی و بین فردی، هوش حرکتی و سایر جنبه های هوش) و همچنین سنجش استعداد همراه با مشخص نمودن علایق و توانایی ها و نوع شخصیت افراد و شیوه تعاملات با محیط و تشخیص اختلالات یادگیری احتمالی  و ارائه چند جلسه مشاوره تخصصی هوشمند توسط روانشناسان و سنجش سبک فرزندپروری والدین در نهایت فایل خروجی شامل تفسیر کامل آزمونها و تعیین مسیر درست تحصیلی و شغلی افراد و  نمایش کامل عملکرد در نمودارهای مختلف و مقایسه با یک نمونه استاندارد ارائه می گردد.

لینک دریافت پکیج   https://madresezendeginet.ir/tablighat2/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.