2777
2789
عنوان

میشه چهل نفر بیاین امروز روضه داریم لایکم کنین براتون دعا میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 92 پست

@مهربون۸۴  

@nazihastam  

@alinakhanom  

@miniyator6c  

@khodamamok  

ممنونمیشم واسم دعا کنین😥🙏🙏❤❤

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@شمالزیبا  

@masomapasbanpor  

@a1s3m7a7  

@goneysh  

@khodamamok  

ممنون میشم واسم دعا کنین😥🙏❤❤

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵
عزیزم میشه برای ازدواج منم و خواهرام دعا کنی برات ۲۰۰ صلوات میفرستم (سیمین)

چششم سیمین جوون 

خیلییی ممنونم ازت 

انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشین با فردی که لایقتونه😍😍

@تپلی_۸۳  

@جولان  

@fatiiii7999  

@fatttimaaa  

@aski_86  

ممنون میشم واسم دعا کنین🙏😥❤

@مهربون۸۴     @nazihastam     @alinakhanom     @miniya ...

چشم حتما ایشالا حاجت روا بشی

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
چشم حتما ایشالا حاجت روا بشی

خیلی ممنونم 

انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی😍❤

خیلی ممنونم  انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی😍❤

😘😘

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
سپاسگزارم عزیزم انشالله حاجت روا بشی ....❤🌹

مرسیی عزیزم 

انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی😍❤

چششم عزیزم  انشالله حاجت روایی تموم آرزوهات😍😍 التماس دعای مخصوص🙏❤

قبول باشه عزیزم 

جولانم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
قبول باشه عزیزم  جولانم

چششم عزیزم 

حتمن دعا میکنم انشالله حاجت رواشی😍❤