2777
2789

سلام بچ ها من چند وقت پیش رفیقم گفت بیا به کراشم زنگ میزنم سر ب سرش بزاریم کراشش سنی بود.. بعد اومدم تاپیک زدم ک یه جمله عاشقانه سنی بگید دوستان گفتن .. و این زنگ زد چون نمیتونست خوب تلفظ کنه سنی حرف بزنه داد ب من ک تو بگو منم ناچار گفتم اینم بگم خودمم خوب یاد نداشتم کراشش خندید گفت چ باحال سنی حرف میزنی هرچند فقط چند تارو درست گفتی ..

خلاصه حرفاشون تموم شدو گوشیو قطع کردن و الان دو شبه کراشش میاد جا پارک خونه هامون .. من اول فک کردم اشتباه میکنم اما دیدم نه واقعا خوده کراش رفیقمه ..

بعدش رفته محل کار بابام برا خاستگاری بابام ردش کرده چون سنیه و ما داخل طایفمون تاحالا با سنی پیوندی نداشتیم .. بعد این پیله شده موقعی ک بابام اومد گفت من دیگ بیرون نرفتم و ب رفیقم جریانو گفتم رفیقم ب جا اینک راهکار بده حسودی میکنه

هستید بقیشو بزارم ؟

از کجا تورو دیده بود؟ چ‌زود رفته پیش بابات😐

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی زبان سنی چجوریه😐😐😐

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:

چه جالب!!

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..