روغن بادام و فندق و نارگیل مخلوط کن و هرزور ب کل موهات بزن
هرماه نوکشو نوک گیری کن
موس مو بزن
خودمم اینکارو میکنم و موهام فر خوشگله و ی روز درمیون شونه میکنم چون خیلی سخت شونه میشه و میریزه
برای دختری که لباس عروسشو نپوشید خط چشم یاد نگرفت خواننده نشد چشمش و از دست داد برای پسری که گیاهشو کاشت و بزرگ شدنشو ندید پسری که کسیو نداشت و کل ایران و داشت برای پدری که لباس پسرشو سر مزارش پوشید(:
برای دختری که لباس عروسشو نپوشید خط چشم یاد نگرفت خواننده نشد چشمش و از دست داد برای پسری که گیاهشو کاشت و بزرگ شدنشو ندید پسری که کسیو نداشت و کل ایران و داشت برای پدری که لباس پسرشو سر مزارش پوشید(:
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اونکارو میکنم همه میگن چقد موهات خوشگله و فرشون کردی 🥺😂