2777
2789
عنوان

نمیدونم بریم ترکیه یا نه؟کی رفته استانبول بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 37 پست
اگر اینقدررر برات مهمه فصل سرد برو من بهمن ماه هم رفتم و همه پوشیده با کلاه بودن همهههه. فقط مرکز خر ...

نه عزیزم من که کریسمس رفتم تو مترو باس هاشون هم دختره با کاپشن و دامن خیلی کوتاه بود ازش پرسیدم سرده نمیشه به خاطر نوشیدنی هایی که تو ایران غیر مجاز است و اونجا میخورن گرمشون میشع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من که کریسمس رفتم تو مترو باس هاشون هم دختره با کاپشن و دامن خیلی کوتاه بود ازش پرسیدم سرده ...

والا عزیزم نمیدونم راستش من بهمن ۱۴۰۰ اونجا بودم و یکسره بیرون بودم کسی با دامن و اینها من ندیدم🤷‍♀️

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
نه عزیزم من که کریسمس رفتم تو مترو باس هاشون هم دختره با کاپشن و دامن خیلی کوتاه بود ازش پرسیدم سرده ...

یعنی اون نوشیدنی غیرمجازه در این خد گرم میکنه؟ که تو فصل سرما لازم نشه لباس گرم بپوشی؟؟ مگه اثر گذاریش چقدره؟! یا مرتب در حال نوشیدنن؟!!😨

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من یک ماه پیش اونجا بودم. البته قسمت اسیایی استانبول بودم که توریست خیلی کم هست اکثرا یا مهاجرن یا ...

حس میکنم مثلا نیم تنه و شورتکم خیلی تو چشم نیس ،نمیدونم منظورم ازین افتضاحاست که همه جاشون فقط در حال نمایش دادنن چجوری بگم نمیشه گفت اخه 

خخخ اقا چجوری توضیح بدم خو میخواستم بگم مومن نیستم خیلی 

شیدا جون به شوهرت باید اعتماد کنی اگر نکنی نباید بازاری تا سر کوچه هم بره چون بازم امکان داره زن ها ببیننش پس کاملا بهش اعتماد کن تا فکر و اعصاب خودت آروم باشه از من هم می‌شنوی انتالیا نرین چون همه ایرانی هستن و با بدترین تیپ و وضع میچرخن اونجا ساکنین انتالیا با روسری هستن ولی متاسفانه ایرانی ها با شورتک و نیم تنه ☹️

اینقدر نگران نباشین ما که چند ساله داریم استانبول زندگی میکنیم به مشکلی هم نخوردیم آقا  باید چشمش پاک باشه که اگه نباشه تو همون ایران هم کار خودشو میکنه . 

تلگ پیام بزارید ۰۹۱۴۷۱۳۱۳۸۲ سیسمونی مستقیم از استانبول زیردکمه  دورپیچ پتو سرهمی نوزادی خرید اول  ارسال  رایگان + اشانتیون 
حس میکنم مثلا نیم تنه و شورتکم خیلی تو چشم نیس ،نمیدونم منظورم ازین افتضاحاست که همه جاشون فقط در حا ...

ببین کلا همه جور ادمی هست دیگه. ولی خب اکثرا سادن. ولی به نظرم بزار پاییز برو حداقل که یکم هوا سرد باشه. تیرماه که ما رفتیم خیلیییی گرم بود افتاب سوزان بود

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
والا عزیزم نمیدونم راستش من بهمن ۱۴۰۰ اونجا بودم و یکسره بیرون بودم کسی با دامن و اینها من ندیدم🤷‍♀ ...

منم دی پارسال بودم نه اینکه همه اونطوری باشن ولی من که بیرون میرفتم شبا قشنگ چهار پنج نفرو با این سر و وضع میدیدم 

پس من چی بگم نامزدم دوسال ترکیه زندگی کرد

اعتماد کن به همسرت عزیزم وگرنه عذاب میکشی

اونجام همه نوع مدلی هست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اینقدر نگران نباشین ما که چند ساله داریم استانبول زندگی میکنیم به مشکلی هم نخوردیم آقا  باید چش ...

پس اینجور که میگید اینقدرام بد نیس .حس میکنم بیشتر لوندی زن ها میاد تو ذهنم و یکم یجوری میشم 

وگرنه ماهواره که همه دارن و همه مدلی داخلش هست 

شرایط زندگی اونجا چطوره گلم؟؟؟

یه سوال کلی دارین میپرسین اخه عزیز 

شرایط برا هرکسی و هر شهری متفاوته 

تلگ پیام بزارید ۰۹۱۴۷۱۳۱۳۸۲ سیسمونی مستقیم از استانبول زیردکمه  دورپیچ پتو سرهمی نوزادی خرید اول  ارسال  رایگان + اشانتیون