2777
2789

سلام،کیا تاحالا رفتن سفر ترکیه استانبول؟یه راهنمایی کنید به من 

من نه خیلی مذهبیم نه خیلی غیر مذهبی ،تیپ مانتو یکم به سمت جلف.یکم.

سالن عروس داریم ولی مثل ارایشگرا قرتی و پر تتو و اکستنشن مژه و کاشت ناخن و اینا نیستم 

اقا موندم شوهرم بردارم ببرم ترکیه یا نه 

عقدیم 

هزینش احتمال زیاد باید خودم بدم کامل مشکلم اینه نریم اونجا پره دخترای لخت و ازین مانکنا که انگار خدا تراشیدشون باشه تازه اعصاب مصابم بریزه بهم 

شوهرم هیز نیس ولی بالاخره مرده 

با یکمشم مشکلی ندارم ولی مثلا در حد افتضاحن یا مثلا عین فیلما جم و اینا یا پایین تر 

اولین باره میبینم یکی به خودش میگه جلف

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت با جیب تو بره مسافرت خارجی؟؟!!! 🤦🏻🤦🏻🤦🏻

در طالع من نوشته شده: قوی و با اراده، هر آنچه را که بخواهد بدست می آورد.لئو رایزینگ!!عجیب اما واقعی! هسته عبادتگاه 😍❤😎✌🏻 منتظر مصلح خود باید مصلح باشد: استاد رائفی پور

من یک ماه پیش اونجا بودم.

البته قسمت اسیایی استانبول بودم که توریست خیلی کم هست اکثرا یا مهاجرن یا خود ترکا.

روراست بگم من خودم خیلی کم دیدم کسی نیم تنه با شرتک نپوشیده باشه . دیدما ولی کم بود.

سمت اروپایی باز فکر میکنم یکم بهتر باشه ولی هوا گرمه و خب مردمم راحتن دیگه

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

والا عادین مث خودمون.جلفم دارن ساده هم..باورکن ایران شور همه چیو دراوردن.مطمعن باش ک مث ایران جلف نیستن😄

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!

من هم استانبول رفتم هم آنتالیا... بلاخره داری تو فصل تابستون میری. شلوارک و تاپ و اینا میپوشن. حالا هتلت استخر هم داشته باشه با مایو تو آب هم هستن.... انقدر حساس نباش تا آخر عمرت میخوای مسافرت نری!

اگر اینقدررر برات مهمه فصل سرد برو من بهمن ماه هم رفتم و همه پوشیده با کلاه بودن همهههه. فقط مرکز خریدا با لباس راحت بودن ولی بازم پوشیده بودن

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

یکم سمت جلف ؟!!!!😑 منم موهامو تصمیم دارم بیرون نندازم کلا. تیپمم معمولیه.. آمریکا هم برم باهمین تیپ خودم میرم دیگه 

بلانسبتت اسی 

بعضیا هستن میرن خارج کلا تیپشون ع‌وض میشه من بدم میاد کاش یه روز اگه رفتم من اینطوری نشم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻