2777
2789
عنوان

راه حل برای چاقی

182 بازدید | 15 پست

من قدم ۱۶۴ وزنم ۵۲ میخام سه چهار کیلو چاق کنم توی ده روز اینا 

چی سریع جواب میده برای چاق شدن 🥲

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارای من انجام بده تضمینی چاق میشی بخور بخاب بخور بخاب😁

گفت هنوزم برای غر زدن آدمای خسته گوش داری؟ گوش شدم.گفت کاری نمیکنم. تا لنگ ظهرم می خوابم. ولی خسته‌ام. روحم پا درد گرفته از بس دنبال خودش گشته. بدن درد گرفته از بس فکر و خیال رو دوشش گرفته.  یادته چقدر می گفتم به درک؟ دیگه نمی‌خوام بگم به درک؛ چون دلم می خواد برگردم به روزهایی که هر اتفاق خوبی خوشحالم می‌کرد. روزهایی که با هر خبر بدی ناراحت می‌شدم‌. یادته همیشه می‌گفتی زندگی‌رو نمیشه زد عقب... جلو چی؟ نمیشه بزنیم جلو؟! یه سال، دو سال، ده سال.. شاید چند سال دیگه حال‌مون بهتر از الان باشه هان؟ بهش گفتم اگه بدتر بود چی؟ گفت به درک. به درک. به درک. فقط می‌خوام این روزها نباشم. میشه؟:)

دارو گیاهی چاقی  قرص نیستا 

دم نوش اینا زیر نظر دکتر خواستی بیا پی وی

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

کارای من انجام بده تضمینی چاق میشی بخور بخاب بخور بخاب😁

🥲😂😂😂همینه کارم قبلا پر تر بودم اما این جند ماه انقدر حرص خوزدم لاغر شدممم

ایرانی؟ 

ده روز دیگه عروسی دارید؟

تو محرم و صفر؟

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ایرانی؟  ده روز دیگه عروسی دارید؟ تو محرم و صفر؟

نه عزیزم عروسی ده روز دیگ نیستش اما میخام تو این ده روز چاق کنم چون میخام برم تو کات

🥲😂😂😂همینه کارم قبلا پر تر بودم اما این جند ماه انقدر حرص خوزدم لاغر شدممم

خوشبحالت پ چرا من حرص میخورم بیشتر گشنم میش میخورم چاق میشم🥲

گفت هنوزم برای غر زدن آدمای خسته گوش داری؟ گوش شدم.گفت کاری نمیکنم. تا لنگ ظهرم می خوابم. ولی خسته‌ام. روحم پا درد گرفته از بس دنبال خودش گشته. بدن درد گرفته از بس فکر و خیال رو دوشش گرفته.  یادته چقدر می گفتم به درک؟ دیگه نمی‌خوام بگم به درک؛ چون دلم می خواد برگردم به روزهایی که هر اتفاق خوبی خوشحالم می‌کرد. روزهایی که با هر خبر بدی ناراحت می‌شدم‌. یادته همیشه می‌گفتی زندگی‌رو نمیشه زد عقب... جلو چی؟ نمیشه بزنیم جلو؟! یه سال، دو سال، ده سال.. شاید چند سال دیگه حال‌مون بهتر از الان باشه هان؟ بهش گفتم اگه بدتر بود چی؟ گفت به درک. به درک. به درک. فقط می‌خوام این روزها نباشم. میشه؟:)
خوشبحالت پ چرا من حرص میخورم بیشتر گشنم میش میخورم چاق میشم🥲

منم مضطرب بشم، غصه بخورم حرص بخورم مثه چی گوشتای تنم میریزه

ولی در حالت عادی خیلی خیلی سخت لاغر میشم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.