2777
2789
عنوان

اعتیاد 😭😭😭😭

496 بازدید | 49 پست

سلام خانوما ترو خدا دلداریم بدید حالم بده ترو خدا نخوندید فقط بگید چیکار کنم چه خاکی به این سرم بریزم خانوما من پدر اعتیاد دارع صبح تا شب میخوره و ظهر ها وشب ها میکشه 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

من نفسم به نفسش بنده نمیتونم بدون اون 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نفسم به نفسش بنده نمیتونم بدون اون 

انشالله ترک میکنه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

میخوام ترک ش بدم نمیدونم جچوی وای خدا تو رو خدا یه شانس به من بده چرااا من اینقدر بدشانسم خسته شدم دیگه نمیکشم 

بکین کمپ بیاد ببرش چی میکشه؟

شغلش ازاده( مغازه داره)نمیرد میگه دوست دارم خیلی اذیت میکنه تر به امام حسین بگید چیکار کن 

شغلش ازاده( مغازه داره)نمیرد میگه دوست دارم خیلی اذیت میکنه تر به امام حسین بگید چیکار کن 

دارم میگم زنگ بزنید به کمپ بگین پدرمون اعتیاد داره خودشون میان میبرن ...چی مصرف میکنه؟

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
باهاش صحبت کن نمیشه به زور

صحبت حالیشون نمیشه توی اون حال...

چند ساله معتاده؟با خودش حرف زدی

چند بار ترک. کرد ولی میزفت دوباره کنار اون کار. چند سالم نمیدونم چون من برادرم فچت کرد دیگه گیج بود 

چند بار ترک. کرد ولی میزفت دوباره کنار اون کار. چند سالم نمیدونم چون من برادرم فچت کرد دیگه گیج بود& ...

😔😔😔😔😔😔😔