2777
2789
عنوان

دارم به زایمانم نزدیکمیشم و استرس دارم😥😥شماهم اینجوری بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 23 پست
منم انقدر میترسیدم چندروز ب زایمان گریه میکردم 😂 اصلا استرس نداشته باش عزیزم انشاءالله ب خوبی و خو ...

خداکنه اینطور‌ک میگی باشه..اضلا باورم نمیشه بچه خودمه😥😥😥

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم مبارک باشه انشالله با سلامتی نی نی خوشگلتو بغل میگیری، من همیشه میترسیدم ولی با مطالعه و پرس و جو فهمیدم چیر زیاد مهمی نیست با اینکه خیلی مونده تا این حس و تجربه کنم ولی این ترس کاملا عادیه نگران نباش

عزیز دلم مبارک باشه انشالله با سلامتی نی نی خوشگلتو بغل میگیری، من همیشه میترسیدم ولی با مطالعه و پر ...

ممنون گلم😥😥

من انقدر زجر کشیدم تا باردار شدم بعدشم تو بارداری خیلی اذیت شدم برای آزمایشات که الحمدلله خوب در اومد جواباش که اصلا زایمان برام مهم نبود ولی لحظه ای که داشتم اآماده میشدم برم اتاق عمل برای سزارین اضطراب گرفتم شدید که الان بچه م چه جوریه سالمه و ....

ولی وقتی به هوش اومدم و دیدمش دیگه دنیا برام گلستون شده بود از ذوقم تا صبح پلک روهم نذاشتم و شیر ممیدادم بهش 

من انقدر زجر کشیدم تا باردار شدم بعدشم تو بارداری خیلی اذیت شدم برای آزمایشات که الحمدلله خوب در اوم ...

دقیقاااا مثه من بودی.منم به سختی باردارشدم..تو بارداری هم خونریزی و تنهایی و غربت و هماتوم و ......الانم دقیقا واسهزایمان استرس دارم😥😥خداکهه همینجوری ک گفتی واسه منم بشه

دقیقاااا مثه من بودی.منم به سختی باردارشدم..تو بارداری هم خونریزی و تنهایی و غربت و هماتوم و ......ا ...

میشه به امید خدا عزیزم.من بعد زایمان بغض میکردم از خوشحالی.خخخخخ

امضات عالیه من دقیقا همین حرفو به خانمای اقدامی میزنم